Σβήνει η “φωτιά” ανάμεσα σε Ιρίνα Σάικ και Κάνιε Γουέστ

Φωτιές άναψαν οι φήμες ότι ο Κάνιε Γουέστ έχει σχέση με την Ιρίνα Σάικ, αμέσως μετά το διαζύγιό του από την Κιμ Καρντάσιαν. Ο ράπερ και το μοντέλο απόλαυσαν μία απόδραση στη Γαλλία, αγαπημένος προορισμός του Κάνιε, αλλά φαίνεται πως η ορμή με την οποία ξεκίνησε αυτή η σχέση, με την ίδια ένταση… ξεφούσκωσε.

Πηγές λένε στην Page Six ότι ο Κάνιε ζήτησε από την Ιρίνα να τον συνοδεύσει σε μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι αλλά εκείνη απέρριψε την πρότασή του.

“Της αρέσει σαν φίλος, αλλά δεν θέλει σχέση μαζί του” σημείωσε πηγή εξηγώντας ότι η Ρωσίδα καλλονή είπε όχι στο ταξίδι για να αποφύγουν τους πηχυαίους τίτλους σχετικά με τη φύση της σχέσης τους.

“Δεν θέλει τον συσχετισμό ότι βγαίνουν, κάτι που θα γινόταν αν εμφανιζόταν στο Παρίσι μαζί του. Θα ήταν άλλος μήνας όπου τα ΜΜΕ θα έγραφαν ότι οι δυο τους έχουν σχέση”.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στην Προβηγκία στη Γαλλία τον Ιούνιο για να γιορτάσουν τα 44ά γενέθλια του Κάνιε, πυροδοτώντας νέες φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν όταν αποβιβάζονταν από τζετ επιστρέφοντας από τη Γαλλία.

“Πήγε στο πάρτι γενεθλίων του ως φίλη. Ήταν άλλοι 50 άνθρωποι εκεί” πρόσθεσε πηγή στην Page Six, η οποία ακόμη είπε ότι η Σάικ, που έχει μια 4χρονη κόρη με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, τη δεδομένη στιγμή είναι χαρούμενη που είναι μόνη.

“Της αρέσει που είναι μόνη. Δεν θέλει να συνδεθεί με κανέναν αυτήν τη στιγμή” τόνισε πηγή προσκείμενη στο μοντέλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ