Καίτη Φίνου: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την ανάρτησή της για την τρανς Μις Ολλανδία

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τη νίκη της 22χρονης τρανς Rikkie Valerie Kolle στον διαγωνισμό ομορφιάς της Ολλανδίας, με την ηθοποιό να δίνει σήμερα την δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός εναντιώθηκε στην απόφαση να αναδειχθεί Μις Ολλανδία η 22χρονη , καθώς όπως έγραψε σε ανάρτησή της «θα πρέπει να υπάρχουν και όρια», με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για τρανσφοβικό παραλήρημα της ηθοποιού.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 12/7 η Καίτη Φίνου θέλησε να απαντήσει δημόσια σε εκείνους που της έγραψαν αρνητικά σχόλια με αφορμή την προχθεσινή της τοποθέτησή τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τα πιστεύω της.

Η απάντηση της Καίτης Φίνου

Με νέα ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Καίτη Φίνου καθιστά σαφές ότι εμμένει στα πιστεύω της και πως δεν πρόκειται να τα αλλάξει λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν.

«Ό,τι και να μου καταλογίζετε εγώ τα πιστεύω μου δεν θα τα πετάξω στα… σκουπίδια για να μην μου βάζουν ταμπέλες οι άνθρωποι που το μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν τις ίδιες απόψεις και φυσικά πολύ πιο ακραίες κι επικίνδυνες.
Ήμουν σαφής για όσους με κατάλαβαν,τα πιστεύω μου τα ξέρουν όσοι με γνωρίζουν χρόνια. Όπως αρνήθηκα δουλειά την εποχή ( γιατί ξεχαστηκε) που θα έπαιζε κάποιος συνάδελφος που είχε ακουστεί το όνομα του κι ενώ είχα ανάγκη την δουλειά αρνήθηκα γιατί τα πιστεύω μου είναι πάντα τα ίδια κι όχι μόνο την εποχή που γίνεται ντόρος για ν’ακουστει τ’όνομά μου,έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πιστεύω τα όσα έγραψα κι ας κόλλησαν πάλι κάποιοι που δεν έχουν τι να κάνουν τις γνωστές ταμπέλες ομοφοβικος,ρατσιστής,ακροδεξιός και ότι νέες λέξεις εφευρίσκουν για πρωτοτυπία…
Να περνάτε όλοι καλά και μην ξεχνάτε πως το μίσος φέρνει διχόνοια και η διχόνοια τα χειροτερότερα…», έγραψε η ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

Η ανάρτηση της ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις

«Γιατί έγιναν τόσοι αγώνες για να ψηφίζουν οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, υπέστησαν κακοποιήσεις σε δουλειά και στον οικογενειακό τους κύκλο…φυλακίστηκαν για τα πιστεύω τους, βασανίστηκαν, εκδιώχθηκαν…» επεσήμανε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο 8 Μαρτίου… γιατί λοιπόν έγιναν τόσες θυσίες; Για να βγει Μις Ολλανδία 2023 τρανς; με ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ(άρα άντρας) και μάλιστα να χειροκροτούν οι πολλοί για να μην χαρακτηρισθούν ομοφοβικοί, φασίστες… ταμπέλες που δυστυχώς σταυρώνουν αντιλήψεις, πεποιθήσεις, είναι μη δημοκρατικές… Η άποψή μου; Υπάρχουν και όρια…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ