Jordyn Woods: Οι διακοπές της διάσημης influencer στην Μύκονο

Η Jordyn Woods είναι αναμφίβολα μία από τις πιο διάσημες influencer παγκοσμίως, έχοντας πάνω από 12 εκατομμύρια ακολούθους. Η influencer και επιχειρηματίας αποφάσισε φέτος να περάσει μέρος των διακοπών της στην Μύκονο και ανέβασε την θερμοκρασία στο instagram με τις φωτογραφίες της.

Η ίδια βρέθηκε στο νησί των ανέμων με τον σύντροφό της και παίκτη του NBA Karl-Anthony Towns, ενώ μαζί τους ήταν οι επίσης παίκτες του NBA Paul George, Patrick Beverley και Ivica Zubac με τις συντρόφους τους.

Η Jordyn, που έπειτα από περίπου 4 χρόνια φαίνεται πως κάνει ξανά παρέα με την παιδική της φίλη και μέλος της οικογένειας των Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα, βάζοντας φωτιά στο instagram και συγκεντρώνοντας χιλιάδες like από τους φανατικούς θαυμαστές της. Στις περισσότερες την βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της, ενώ αναδημοσίευσε και μία στην οποία είναι με τις συντρόφους των υπολοίπων μπασκετμπολιστών που ήταν μαζί τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HEIR JORDYN (@jordynwoods)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HEIR JORDYN (@jordynwoods)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HEIR JORDYN (@jordynwoods)

Η Jordyn Woods είναι ιδιαίτερα ισχυρή στον κόσμο της ομορφιάς και των social media της Αμερικής. Η ίδια απέκτησε τεράστια δημοφιλία τα τελευταία 4 χρόνια, όταν και ήρθε σε ρήξη με την οικογένεια των Καρντάσιαν και την κολλητή της φίλη Κάιλι Τζένερ. Το 2019 έγινε γνωστό πως κατά την διάρκεια ενός πάρτι η Woods είχε έρθει κοντά με τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της Κλόε Καρντάσιαν. Παρότι αρχικά ο κόσμος στράφηκε εναντίο της Jordyn, το κλίμα γρήγορα αντιστράφηκε εξαιτίας του πως το διαχειρίστηκαν οι Καρντάσιανς.

Η Jordyn Woods και η Κάιλι Τζένερ είχαν αναπτύξει έναν αδερφικό δεσμό, οπότε ο τρόπος με τον οποίο είχε διαλυθεί η σχέση τους είχε σοκάρει τους θαυμαστές τους. Και ενώ κανένας δεν πίστευε πως οι δύο τους θα έρθουν ξανά σε επαφή πριν από λίγες ημέρες είχαν απαθανατιστεί σε κοινή τους έξοδο, που έγινε φυσικά και πρωτοσέλιδο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ