Ιωάννης Παπαζήσης: «Θα ήθελα να είμαι προπονητής στο ποδόσφαιρο» – «Είμαι κι εγώ ένας βλάκας του Instagram»

Την επιθυμία του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος μίλησε για την στροφή στην καριέρα του αλλά και για την επίδραση που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην δική του ζωή.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός: «Ήμουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Δόξα Δράμας».

«Το έχω μετανιώσει, δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι εδώ, θα ήθελα να έχω σταματήσει την καριέρα μου και να είμαι ήδη προπονητής στο ποδόσφαιρο και να είμαι στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο όταν το αφήσεις σε αφήνει» πρόσθεσε ο ίδιος.

Αναφορικά με την αλλαγή στα επαγγελματικά του ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε: «Επειδή δεν μπορούσα να ζήσω στην Αθήνα καθώς δεν είχα χρήματα, έκανα πολύ γρήγορα χρήματα από την τηλεόραση. Εκείνη την εποχή ήταν διαφορετικά τα πράγματα, το να κάνεις τηλεόραση, ήσουν κάτι άλλο για το θέατρο. Ξέροντας τι μπορώ να κάνω στο θέατρο, μου στοίχισε πάρα πολύ στην προσωπική μου ζωή. Μιλάμε για πόνο, στεναχώρια, νύχτες να μην κοιμάμαι. Επειδή ήξερα ότι μπορώ να είμαι στην Επίδαυρο».

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Το 2012 νιώθω ότι τα σβήνω όλα και αποφασίζω να ξεκινήσω στο θέατρο αποδεικνύοντας σε ορισμένους τι μπορώ να κάνω. Κατέληξα να παίζω τρεις φορές στην Επίδαυρο, να κάνω ρεπερτόριο με τους συναδέλφους που θέλω. Ήταν δικαίωση αλλά γυρνώντας πίσω στεναχωριέμαι που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θα έπρεπε να δώσω σημασία σε κανέναν, να συνεχίσω την καριέρα μου, να κάνω ό,τι γουστάρω γιατί αυτοί που τότε έλεγαν τι κάνω στην τηλεόραση σήμερα κάνουν περισσότερη τηλεόραση».

Aκόμη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιρροή που ασκούν τα social media στην εποχή μας και πώς αυτή έχει αλλάξει τις ζωές μας.

«Αδιαφορώ για το κατεστημένο, αδιαφορώ για αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία γιατί η κρίση μας έχει ξεπεράσει την πράξη μας. Βγήκαν οι ευεργέτες του Instagram και τα είπαν όλα, οι άνθρωποι που δεν κάνουν τίποτα. Κι εγώ είμαι από αυτούς, καταγγέλλω πράγματα και μετά ανεβάζω τη μούρη μου γιατί είμαι ένας βλάκας του Instagram. Τη μια ζητάω φάρμακα για κάποιον με ενδιαφέρει όμως να δουν τη φάτσα μου μήπως και με πάρει κανείς και μου δώσει μια δουλειά της προκοπής ή καμία διαφήμιση. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα ήθελα να είναι έτσι η εξέλιξη της ζωής και τελικά είμαι μέρος της. Αν ήξερα ότι δεν θα επηρεάσει τις παραγωγές θα έκλεινα το Instagram» δήλωσε στο τέλος ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ