Η βασιλική οικογένεια «σνόμπαρε» τον πρίγκιπα Χάρι – Γιατί δεν ευχήθηκε στην κόρη του

Η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Θα το μετανιώσουν» – Η απόφαση τα παιδιά τους να μην βλέπουν τους συγγενείς

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, όμως, δεν ευχήθηκε δημόσια στην μικρή Λίλιμπετ. Πέρυσι τα μέλη της οικογένειας είχαν αναρτήσει φωτογραφίες της Λίλιμπετ μαζί με τις ευχές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρίγκιπας Χάρι: «Είναι αδύναμος κρίκος» εκτιμά το Παλάτι – Οι νέες κινήσεις της Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του Μπάκιγχαμ, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα δεν σχεδιάζουν να στείλουν δημόσια και επίσημα ευχές στην εγγονή τους. Ο λόγος είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ανήκουν στα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Φυσικά εύχονται στην Λίλιμπετ πολύ χαρούμενα γενέθλια αλλά δεν θα δημοσιευθεί τίποτα σε οποιαδήποτε κανάλι (σ.σ. επικοινωνίας)», είπε στο περιοδικό OK! η  πηγή.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η απόφαση «βόμβα» – «Δεν έμεινε τίποτα άλλο να πουν»

Ωστόσο η εφημερίδα Sun ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος σχεδίαζε να στείλει δώρο στην εγγονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα ζήτησε από τους βοηθούς του να παραγγείλουν ένα ξύλινο σπιτάκι για τον κήπο όπως εκείνο που είχε η μητέρα του και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα ως παιδιά.

Πάντως η στάση της βασιλικής οικογένειας φαίνεται ότι δεν πτόησε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ που γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης του με ένα πάρτι στην έπαυλη τους στο Μοντεσίτο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ