Νέος πριγκιπικός έρωτας – Η Ιταλίδα κληρονόμος που έκλεψε την καρδιά του 17χρονου Κρίστιαν

Ο πρωτότοκος γιος της πριγκίπισσας Μαρίας, ο πρίγκιπας Κρίστιαν, εθεάθη μαζί με την φημολογούμενη νέα σύντροφό του, η οποία έχει επίσης βασιλικές καταβολές.

Ο 17χρονος απολάμβανε την ημέρα του με φίλους στο Grand Prix του Μονακό όταν οι φωτογράφοι τον έπιασαν με την πριγκίπισσα Maria Chiara di Borbone-Two Sicilies, 18 ετών.

Οι εικασίες για το αν οι δυο τους βγαίνουν ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε μια ομαδική φωτογραφία στα social media με τους δύο να στέκονται κοντά στην εκδήλωση.

Η Ιταλίδα κληρονόμος είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Κάρλο, δούκα του Κάστρο, και της πριγκίπισσας Καμίλα, δούκισσας του Κάστρο. Οι γονείς της είναι επίσης στενοί οικογενειακοί φίλοι με τη πριγκίπισσα Mary, 54 ετών, και τον διάδοχο πρίγκιπα Frederik, 55 ετών.

Η Chiara και η αδελφή της Καρολίνα, 19 ετών, απολαμβάνουν το Grand Prix και ενημερώνουν τους θαυμαστές για τη λαμπερή ζωή τους, μοιράζοντας φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Πηγή από τη Δανία είπε στο Woman’s Day: «Ο Κρίστιαν απέχει μόλις τέσσερις μήνες από τα 18α γενέθλιά του και τον ενδιαφέρει να έχει μια σωστή φίλη, κυρίως για να αποκρούει τους απρόβλεπτους θαυμαστές, αλλά του αρέσει επίσης η ιδέα να έχει έναν πραγματικό σύντροφο. Η Chiara είναι αστεία, έξυπνη και πολύ καλά συνδεδεμένη μέσω των social media της. Φυσικά, η Μαίρη θα ήθελε πολύ να τον δει να βγαίνει ραντεβού με κάποια σαν την Chiara, η οποία, παρόλο που φαίνεται να έχει έναν lifestyle τρόπο ζωής στο διεθνές τζετ σετ, δεν είχε ποτέ βρεθεί στο επίκεντρο κάποιου σκανδάλου, ούτε και η μεγαλύτερη αδελφή της Καρολίνα».

 

Η πηγή φαινόταν επίσης να επιβεβαιώνει ότι δύο βγαίνουν σε ραντεβού.

«Ο Κρίστιαν έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση με την Chiara – μένει να δούμε αν νιώθει και εκείνη το ίδιο. Προς το παρόν, τα πάνε καλά, και οι δύο οικογένειες το εγκρίνουν και έχουν πολλά παρόμοια γούστα στη μουσική, τον αθλητισμό ακόμα και τον κινηματογράφο» σχολιάζει η πηγή στο δημοσίευμα.

Οι θαυμαστές πιθανότατα θα παρακολουθούν στενά αν προκύψουν περαιτέρω εικόνες των δύο εφήβων μαζί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ