Η πρώτη εμφάνιση της Τζολί μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ – ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη της εμφάνιση μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ έκανε την Παρασκευή η Αντζελίνα Τζολί, μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter για λογαριασμό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, σε μια κίνηση υποστήριξης της πρόσφατης πολιτικής του σχετικά με τα παιδιά.

«Η επιτυχής δίωξη και το νέο νομικό ορόσημο, είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είτε αλλού, συνιστά κομμάτι μιας μακράς και ζωτικής σημασίας προσπάθειας γενεών. Αυτό είναι το πρίσμα υπό το οποίο πιστεύω πως πρέπει να εξεταστεί η νέα πολιτική για τα παιδιά που θα ακολουθήσει το δικαστήριο» λέει η Τζολί, και συνεχίζει:

«Χαιρετίζω ιδιαιτέρως τη δέσμευση να συμπεριλάβει κατηγορίες για εγκλήματα κατά των παιδιών, οπουδήποτε το επιτρέπουν τα στοιχεία, ως μέρος μίας πιο συστηματικής προσέγγισης. Συγχαίρω το γραφείο του εισαγγελέα, και όλους όσοι εργάζονται για την πολιτική αυτή».  

«Η ανθρωπότητα οφείλει στα παιδιά. Γνωρίζουμε ότι δεν κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά. Δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη χωρίς να ληφθούν υπόψη τα θύματα των εγκλημάτων πολέμου, και χωρίς την πρακτική βοήθεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεπεράσουν το κακό που έχουν υποστεί», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης: 

Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills

Θαυμαστές γιούχαραν τον Κάνιε Ουέστ επειδή υποστήριξε τον Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ