Η Μαντόνα σε viral challenge στο TikTok: «Αν χάσω, είμαι γκέι»

Η Μαντόνα έβαλε… φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή, αφού υπαινίχθηκε παιχνιδιάρικα ότι είναι ομοφυλόφιλη ενώ συμμετείχε σε μια νέα viral τάση του TikTok.

Η 64χρονη βασίλισσα της ποπ, μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο βρίσκεται στο μπάνιο, προσπαθώντας να πετάξει ένα ροζ εσώρουχο στον κάδο απορριμμάτων. Το challenge είναι να το βάλει μέσα, αλλά έχασε.

«Αν το χάσω, είμαι γκέι!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

@madonna♬ original sound – nudy georges

Δεν είναι σαφές εάν η σταρ απλώς αστειευόταν ή όντως πρόκειται για αληθινή δήλωση για την σεξουαλικότητά της.

Αν και δεν έχει βγει ποτέ δημόσια με γυναίκα, είχε ανταλλάξει ένα φιλί δημόσια με την Britney Spears και την Christina Aguilera στα MTV Video Music Awards του 2003.

Η βασίλισσα της ποπ μοιράστηκε επίσης στιγμιότυπα να φιλάει δύο γυναίκες στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου ενώ γιόρταζε τα 64α γενέθλιά της στην Ιταλία.

@madonna All in good taste @papermagazine ♬ If you use this your gay – 2k Billie stans 😧


Στο βίντεο του TikTok, φόρεσε τις λαμπερές ροζ τρέσες της. Η σούπερ σταρ φόρεσε επίσης ένα σέξι λευκό μπουστάκι πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι, το οποίο συνδύασε με ένα φαρδύ λευκό παντελόνι.

Οι θαυμαστές σίγουρα μπερδεύτηκαν με το βίντεο, με έναν να ρωτά: “Δηλώνεις ότι είσαι γκέι στα 64;”. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Μόλις είδα τη Μαντόνα να “βγαίνει από την ντουλάπα”, καλό για εκείνη».

Μαντόνα TikTok
Τα σχόλια έπεσαν “βροχή” κάτω από το βίντεο στο TikTok

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ