Μαντόνα: Ο 16χρονος γιος της φοράει φόρεμα και χορεύει στην κουζίνα με την αδελφή του – ΒΙΝΤΕΟ

Την αγάπη της για την μουσική και τον χορό φαίνεται πως έχει μεταδώσει στα παιδιά της η Μαντόνα.

Η βασίλισσα της pop, η οποία αγαπάει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τα δύο από τα έξι παιδιά της να χορεύουν στο σπίτι.

Στο απόσπασμα εμφανίζονται ο Ντέιβιντ και η Εστέρε να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής, στον χώρο της κουζίνας. Μάλιστα, για μερικά δευτερόλεπτα, όταν στρέφεται η κάμερα προς την πλευρά της, καταγράφεται στο βίντεο και η Μαντόνα να κάθεται στην τραπεζαρία. “Μαγειρεύοντας στην κουζίνα” γράφει στην δημοσίευσή της η Μαντόνα.

Πέρα από τις χορευτικές του κινήσεις βέβαια, ο Ντέιβιντ τραβάει τα βλέμματα κι λόγω των στιλιστικών του επιλογών, αφού για άλλη μια φορά απαθανατίζεται, φορώντας φόρεμα. Ένα λευκό μάξι φουστάνι με σχέδια.

Δείτε την δημοσίευση που έκανε η Μαντόνα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Υπενθυμίζεται πως η Μαντόνα έχει έξι παιδιά, εκ των οποίων έχει υιοθετήσει τις εννιάχρονες δίδυμες Στέλα και Εστέρε, όπως και η 16χρονη Μέρσι και ο συνομήλικός της Ντέιβιντ. Η 25χρονη Λούρδη και ο 21χρονος Ρόκο είναι τα βιολογικά της παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ