Μαντόνα: Ερωτευμένη ξανά με 23χρονο μοντέλο

Ερωτευμένη ξανά είναι η Μαντόνα, αυτή τη φορά με 23χρονο μοντέλο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» είναι ερωτευμένη με τον Άντριου Ντάρνελ. Όπως αναφέρει το Page Six, η Μαντόνα χώρισε με τον 28 ετών χορευτή, Αλχαμάλικ Ουίλιαμς, για να κάνει σχέση με τον Ντάρνελ, τον οποίο, οι εκατομμύρια followers της στο Instagram, βλέπουν συχνά το τελευταίο διάστημα.

«Χόρευαν κι έβγαζαν σέλφι φωτογραφίες όλο το βράδυ στο τραπέζι τους», ανέφερε πρόσωπο που βρέθηκε μαζί τους σε νυχτερινή έξοδο.

 

Η τραγουδίστρια και το μοντέλο έπιναν ροζέ κρασί και δοκίμασαν διάφορα σνακς, όπως πατάτες τηγανητές με τρούφα, ρύζι, νιόκι με τρούφα και διάφορα άλλα, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα. Μάλιστα, κάποιοι τους είδαν να φιλιούνται αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ποιος είναι ο Άντριου Ντάρνελ

Ο 23χρονος συνεργάζεται με ένα από τα δημοφιλέστερα πρακτορεία μοντέλων ενώ έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Συγκεκριμένα, έχει εμφανιστεί σε έξι επεισόδια της σειράς του HBO Max, «Betty», η οποία ασχολείται με μία ομάδα γυναικών που αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο skateboard.

Ο ίδιος κάνει skateboard και πολλές φορές αναρτά στον λογαριασμό του στο Instagram βίντεο, στα οποία δείχνει τις ικανότητές του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Darnell (@almightywulf)

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ