Η Μαντόνα μετανιώνει και για τους δύο γάμους της

Η Μαντόνα κατακρεούργησε τους πρώην συζύγους της, Guy Ritchie και Sean Penn, καθώς παραδέχεται ότι μετανιώνει και για τους δύο γάμους της. Φυσικά η βασίλισσα της ποπ μουσικής δεν ήταν ποτέ από αυτές που “δάγκωνε” την γλώσσα της, αλλά η τραγουδίστρια έχει πλέον βάλει στο στόχαστρο τους δύο πρώην της.

Ισχυρίζεται ότι «μετανιώνει» για τους δύο γάμους της, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση όταν ρωτήθηκε για το τι θα έκανε διαφορετικά στη ζωή της. Η Μαντόνα ήταν παντρεμένη με τον Sean Penn από το 1985 έως το 1989 και στη συνέχεια παντρεύτηκε με τον Guy Ritchie το 2000, μέχρι που χώρισαν το 2008.

Ο 64χρονη τραγουδίστρια του Like A Prayer ρωτήθηκε: «Ποια είναι μια απόφαση που πήρες, κοιτάζοντας πίσω, που μάλλον δεν ήταν η καλύτερη ιδέα;» απαντώντας σε ένα βίντεο 50 ερωτήσεων για το επίσημο κανάλι της στο YouTube. Η απάντηση ήταν άμεση: «Να παντρευτώ».

Απλώς για να διευκρινίσει ποιον σύζυγο εννοούσε, πρόσθεσε: «Και τις δύο φορές … ». Και τα δύο διαζύγια της Μαντόνα ήταν αρκετά περίπλοκα.

Τον Απρίλιο του 1986, ο Sean Penn επιτέθηκε σε έναν τραγουδοποιό σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, επειδή νόμιζε ότι είχε φιλήσει τη Μαντόνα. Η ζήλεια και η έλλειψη εμπιστοσύνης ήταν τα δύο βασικά προβλήματα. Ο άνδρας ήταν στην πραγματικότητα απλώς κάποιος που γνώριζε η Μαντόνα, αλλά το περιστατικό λέγεται ότι προκάλεσε προβλήματα στον γάμο τους.

Όσο για τον Guy Ritchie, παντρεύτηκε τη Μαντόνα στο Κάστρο Σκίμπο στη Σκωτία τον Δεκέμβριο του 2002. Το ζευγάρι ανέφερε ασυμβίβαστες διαφορές όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβριο του 2008.

Σε άλλο σημείο στο βίντεό της, η Μαντόνα ξεκαρδίζεται στο σπίτι και τον κήπο της καθώς αποκαλύπτει τις ένοχες απολαύσεις της, το μεγαλύτερο κατοικίδιο ζώο της και τις σκέψεις της για τη μόδα.

Με αληθινό στιλ … Madonna, υπάρχουν πολλές αναφορές για σεξ στο βίντεο.

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι «η αγαπημένη της ασχολία», απαντά χωρίς δισταγμό: «Αγάπη», λέγοντας επίσης ότι η τρέχουσα εμμονή της είναι το «σεξ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ