Η Kourtney Kardashian απάντησε στους haters με τον καλύτερο τρόπο

ΗKourtney Kardashian απάντησε χωρίς δισταγμό στους haters, δείχνοντάς μας τη δυναμική της πλευρά.

Όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο, είναι λογικό να δέχεται αρκετή κριτική. Αυτή μπορεί να είναι θετική, αλλά στις περισσότερες φορές στις ημέρες μας είναι αρνητική και μάλιστα υπερβολική. Είναι γνωστό ότι όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian αντιμετωπίζουν καθημερινά τέτοιες συμπεριφορές και η Kourtney δεν αποτελεί εξαίρεση. Συνήθως αγνοεί και δεν απαντάει στα επικριτικά σχόλια, όμως πριν μερικές μέρες αποφάσισε να αλλάξει στάση. Τα όρια της ξεπεράστηκαν και αποφάσισε να υποστηρίξει έμπρακτα τον εαυτό της.


Ένας pop culture λογαριασμός στο Instagram δημοσίευσε μια εικόνα, στην οποία βλέπουμε την Kim, την Khloe και την Kourtney αρκετά χρόνια πριν. Οι κοπέλες έχουν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό χαμογελαστές, φορώντας τα μαγιό τους. Αυτό το γεγονός αποτέλεσε τροφή για κριτική και τα τρολς δεν άργησαν να εμφανιστούν στα σχόλια της ανάρτησης. “Η μόνη που δεν άλλαξε είναι η Kourt” έγραψε κάποιος.

“Η Kourtney έχει κάνει πολλές πλαστικές! Απλά το έκανε με πολύ φυσικό τρόπο, ώστε να αναδεικνύονται τα φυσικά χαρακτηριστικά της, αντί να αλλάξουν εντελώς. Botox, πλαστική στη μύτη, bbl… είναι αυτά που έχει κάνει σίγουρα” απάντησε ένας άλλος.

“Δεν υπάρχει καλύτερο κοπλιμέντο από το να σε θεωρούν πολύ καλή για να είσαι αληθινή. Λες με σιγουριά brazilian butt lift; Ευχαριστώ πολύ” είπε με τη σειρά της η Kourtney Kardashian και έκανε τους αρνητικούς σχολιαστές να σιωπήσουν μια και καλή.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ