Νάντια Μπουλέ: Γιατί “λύγισε” on air – ΒΙΝΤΕΟ

Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου, στον καναπέ του “Dot” και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου.  «Εγώ δεν παντρεύτηκα μια μάνα παιδιού, παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Αν η Αθηνά γινόταν μάνα παιδιού μια χαρά. Δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης . Οι φράσεις του αυτές έκαναν την παρουσιάστρια να συγκινηθεί και να δακρύσει στον “αέρα”.

«Είναι σπάνιο να ακούς κάποιον να μιλάει με τέτοια λόγια και τόσο ανοιχτά» , του είπε η Νάντια Μπουλέ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τη συγκίνηση της Νάντιας Μπουλέ

Ο Αιμίλιος Χειλάκης  αναφέρθηκε και στο θέμα της υιοθεσίας παιδιού και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την σύζυγό του.

“Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Και συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει. Σε μία στιγμή που ψάχνεσαι, ακούς τα πάντα. Μαθαίνεις και από τους άλλους δρόμους. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο φωτεινοί δρόμοι, υπάρχουν και οι σκοτεινοί”, ανέφερε.

“Διαλέξαμε να μην το κάνουμε. Οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν ξαφνικά σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα και προτιμήσαμε από το να μπούμε σε φάσεις υπαρξιακών προβλημάτων, να πούμε “να εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε;”. Εγώ παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της, δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά” κατέληξε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ