Αιμίλιος Χειλάκης: «Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα το εμβόλιο»

“Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα το εμβόλιο” είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης, μιλώντας για το εμβόλιο κατά του κορονοϊου.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνου Θεοχάρη στον ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό σχετικά με το εμβόλιο, εκφράζοντας παράλληλα την γνώμη του.

«Απλά να ξέρουμε ότι προοδευτικοί είμαστε την στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται και δεν κάνει το εμβόλιο. Δεν είναι όλοι ψεκασμένοι. Πρέπει με τον τρόπο μας να κάνουμε να ξεφοβηθούν οι άνθρωποι. Όταν η εξουσία χρησιμοποιεί το εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι, είναι τιμωρητικός” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

“Εγώ είμαι διπλά εμβολιασμένος και θα πάω για την τρίτη δόση. Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα. Θα στύλωνα το πόδι κάτω και εγώ σαν μουλάρι. Αν κάποιος έλεγε, δώστε μου 8 μήνες, την ώρα του πρώτου lockdown, να πείσουμε τον κόσμο να μην φοβάται, τώρα θα είχαμε παγκοσμίως μικρότερο ποσοστό ανεμβολίαστων. Όταν φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο, φοβάσαι κάτι σε σχέση με την ιατρική επιστήμη. Μην φοβάστε” επισήμανε ο γνωστός ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ