Η Χάρις Αλεξίου σε ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα: Σε ποιο τραγούδι ενώνουν τις φωνές τους – Δείτε το επίσημο videoclip

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ «Reworks» που θα περιλαμβάνει διασκευασμένα τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου που έχουμε αγαπήσει, η τραγουδίστρια ενώνει τη φωνή της με τον Χρήστο Μάστορα και τραγουδούν το «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ». Ένα ντουέτο που πρωτοακούσαμε το 2003 με την ίδια να το τραγουδά με τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Μετά την «Προσευχή» και «Το τανγκό της Νεφέλης», το «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» είναι το τρίτο single από το άλμπουμ “Reworks” που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα. Το τραγούδι με τον Χρήστο Μάστορα είναι το μοναδικό ντουέτο που θα υπάρχει στο άλμπουμ.

2003: «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» με τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Ήταν φθινόπωρο του 2003, όταν κυκλοφόρησε ο πολυπλατινένιος δίσκος της Χάρις Αλεξίου «Ως την άκρη του ουρανού σου». Ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν ήταν το ντουέτο με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» σε μουσική και στίχους της ίδιας, που χάρισε και στο άλμπουμ τον τίτλο του.

2023: Ο Χρήστος Μάστορας διαδέχεται τον Πλιάτσικα

Είκοσι χρόνια μετά η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια συμπράττει με τον  Χρήστο Μάστορα, έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς και frontman του συγκροτήματος MEΛΙSSES και ξαναπαρουσιάζουν  στο κοινό αυτό το υπέροχο τραγούδι, ανανεωμένο μέσα από τη φρέσκια ενορχηστρωτική ματιά του Ισίδωρου Κιλούδη (Issy Beats) και του Ερμή Γεραγίδη (Ermis). Η μοναδική αυτή συνύπαρξη επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από ένα music video κινηματογραφικής αισθητικής που σκηνοθέτησε ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης.

Στο άκρως συναισθηματικό video παρακολουθούμε τις παράλληλες ιστορίες δύο νέων παιδιών που ζουν σε ένα ψυχοφθόρο και τοξικό περιβάλλον, αλλά στο τέλος με έναν καρμικό τρόπο ενώνονται. Ξεχωριστή νότα, αποτελεί το εισαγωγικό ηχητικό μήνυμα της Χάρις Αλεξίου γι’ αυτούς που μας ξέρουν πιο πολύ απ’ όλους στη ζωή μας…

Δείτε εδώ το official music video

Κυκλοφορεί από την Estia Recordings και την Minos EMI, a Universal Music company.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ