Μπάγια Αντωνοπούλου: Ο λόγος που παραιτήθηκα από το Mega – «Το είχα πάρει απόφαση από τότε»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχώρησε από το Mega, ύστερα από 4 χρόνια συνεργασίας. Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησής της.

«Όντως παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί υπήρχε αυτή η άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων, που δεν την προκάλεσα εγώ. Από μεριάς μου προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι μια σωστή επαγγελματίας, τυπική και να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός. Παρόλα αυτά, μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό. Συζήτησα με τον Σταμάτη Μαλέλη από τις εκλογές ότι θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Ενώ ήταν να γίνει αντικατάσταση της Ανθής Βούλγαρη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου δύο εβδομάδες πριν επιστρέψουν, η αλήθεια είναι πως δεν αναφέρθηκα πουθενά στο δελτίο τύπου. Βγήκε το δελτίο τύπου με όλους τους συναδέλφους, εκτός από μενα. Ρώτησα το γραφείο τύπου και με παρέπεμψε στον Σταμάτη Μαλέλη. Και ο Σταμάτης Μαλέλης δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο.

Οπότε εγώ αποφάσισα πως δεν πρέπει να κρεμάσω τον σταθμό. Έκανα μία ανάρτηση στο Instagram και έτσι έγινε αναπαραγωγή ότι θα παρουσιάσω μαζί με τον Νικήτα Κορονάκη αυτή την εκπομπή. Ίσως θα ήταν σωστό να φύγω από το Mega πριν παρουσιάσω την καλοκαιρινή εκπομπή, αλλά δεν ήθελα να κρεμάσω τον σταθμό. Ήθελα να τελειώσει αυτή η εκπομπή και μετά να παραιτηθώ. Το είχα πάρει απόφαση από τότε».

Ακόμα, δήλωσε ότι: «Η διοίκηση μου ζήτησε να παραμείνω μέχρι να δούμε τι είναι αυτό που θα μπορούσα να κάνω στον σταθμό. Δεν βρέθηκε κάτι που και μένα να με ικανοποιεί, οπότε παραιτήθηκα και προς τιμήν τους και ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση γιατί μου έδειξε μια εκτίμηση, μου δόθηκε αποζημίωση. Με το κανάλι δεν έχω κανένα θέμα.

Τέσσερα χρόνια έφαγα ψωμί από εκεί. Μου δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς υπήρξαν άνθρωποι που δε θέλησαν αυτές τις ευκαιρίες να τις αξιοποιήσω και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο».

«Πολλές φορές επειδή φοβόμαστε μην και δεν βρούμε δουλειά δεν μιλάμε. Εγώ έχω κάνει πάρα πολύ καιρό υπομονή και είναι η δεύτερη φορά που το βιώνω αυτό» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ