Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στον Γιώργο Λιάγκα – Τι είπε για την αποχώρησή της από το Πρωινό

Στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στο Ενώπιος Ενωπίω, απάντησε η Μαρία Κορινθίου στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” στο ΜEGA. Η ηθοποιός παρέθεσε τη δική της εκδοχή σχετικά με το τι συνέβη και αποχώρησε ξαφνικά από το Πρωινό, λέγοντας ότι όλα όσα είπε ο παρουσιαστής δεν ισχύουν.

«Δεν αποχώρησε η Μαρία Κορινθίου, ο σταθμός διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε και ενόχλησαν», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε τη δική της εκδοχή και απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας ότι είναι η τελευταία φορά που το κάνει.

«Όταν γίνονταν κάποια πράγματα και έλεγα “σταματήστε, μην με τσιμπάτε”, η απάντηση ήταν αυτή που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ότι “εμείς δεν ξέρουμε τι γίνεται”. Δεν θέλω να εστιάσω σε αυτό», τόνισε αρχικά η ηθοποιός. «Δεν ξέρω που μπορεί να αποσκοπεί όλο αυτό μετά από έναν χρόνο. Γιατί να ειπωθεί άλλη μια φορά αυτή η δήλωση που λίγο στον αέρα έχει ξαναειπωθεί και γι αυτό είχα βγει και το είχα διαψεύσει. Τα γεγονότα δείχνουν ακριβώς το αντίθετο», είπε η Μαρία Κορινθίου.

«Την μέρα που έφτασα στα όριά μου, κάτι έγινε στο πλατό εκείνη την ώρα. Μέ έφτασαν στα όριά μου. Δημιουργήθηκε πολύ μεγάλη φασαρία σε όλο το πλατό. Δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής. Απόχωρησα από το κλείσιμο της εκπομπής και μάλιστα την ώρα που έβγαινα και έφευγα από το πλατό, γύρισαν και μου είπαν “πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες”. Ήταν και η δήλωσή μου που γύρισα και είπα ότι “έχω χάσει την υπομονή μου, εξαντλήθηκε, γεια σας”. Σε αυτές τις δηλώσεις αναφέρεται ο Λιάγκας. Λίγο να προσέχουμε κιόλας, γιατί στο τέλος, δεν τιμά το ίδιο το κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα αυτό. 20 μέρες μια εργαζόμενη να τη διώχνουν επειδή είπε αυτό, δεν τιμά το κανάλι. Δεν ισχύει έτσι κι αλλιώς. Έχουμε και ιδιωτικά συμφωνητικά», εξήγησε η Μαρία Κορινθίου.

«Είναι 3 άτομα, δεν μπορώ να πω αν είναι ο Λιάγκας μέσα σε αυτά»

«Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Με αυτά τα άτομα και συζήτησα και αφού αποχώρησα τους έδωσε μεγάλη αγκαλιά. Καμία σχέση με το κανάλι και τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί. Ή μάλλον καταλαβαίνω. Είναι 2-3 λόγοι, ο ένας είναι για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες. Αν είχα τσακωθεί με τη διοίκηση δεν θα είχα πρόβλημα να το πω».

«Το ότι δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και με γεγονότα και καταστάσεις, γιατί κρατιέμαι και με κρατά και η δικηγόρος μου, δεν το κάνω γιατί φοβάμαι. Όχι, δεν φοβάμαι!», είπε.

«Δεν κατηγορώ καθόλου όλους. Είναι 3 άτομα που μου έκανα δύσκολη τη ζωή. Δεν θέλω να απαντήσω αν ήταν ο Λιάγκας, γιατί δεν θέλω να πάρει έκταση. Έγινε μια δήλωση και οφείλω να προστατέψω τον εαυτό μου και να μιλήσω περί ανέμων και υδάτων και όχι γιατί φοβάμαι. Δεν θέλω να το συνεχίσω, αν ήθελα θα το είχα κάνει μέσω δικηγόρων. Δεν θα έφευγα εγώ έτσι, είμαι 22 χρόνια στον χώρο. Εννιά μήνες έκανα υπομονή σε πράγματα που σαν Μαρία δεν με εξυπηρετούσαν σε συμπεριφορές, για να τιμήσω το συμβόλαιό μου και 5 ανθρώπους που εκτιμώ, σέβομαι και αγαπώ, μέσα από το κανάλι», τόνισε.

«Εφτασα στα όριά μου»

«Έφτασα στα όριά μου. Είναι εργασιακό το κομμάτι. Γίνονταν διάφορα γεγονότα που όλο και περισσότερο γινόντουσαν. Όταν έλεγα σταματήστε να με τσιμπάτε γιατί θα μιλήσω, αλλά ταυτόχρονα μια μέρα ξέρω ότι το χέρι που με τσιμπάει θα το κόψω… Τα τσιμπήματα έχουν να κάνουν στο εργασιακό κομμάτι», επεσήμανε.

«Υπάρχει μια σκαλέτα σε κάθε εκπομπή που όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Όλοι την έχουν, εγώ ποτέ δεν την έπαιρνα. Δεν ξέρω γιατί», δήλωσε και σε ερώτηση για το αν δέχτηκε μπούλινγκ, ή ζήλεια, απάντησε: «Υπήρχαν όλα λίγο πολύ».

«Τελευταία φορά που θα τοποθετηθώ περί ανέμων και υδάτων, χωρίς ονόματα και γεγονότα. Θα μπορούσα να υπάρξει συνέχεια και να πάω χαρτί από δικηγόρο. Θέλω να το αφήσω, να είμαι ήρεμη και να τελειώνει εκεί», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ