H Selena Gomez απέχει από το διαδίκτυο τα τελευταία 4 χρόνια – “Άλλαξε εντελώς την ζωή μου”

Η Selena Gomez δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η 29χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την ψυχική υγεία της.

Πριν από δυο χρόνια, είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή. Η ζωή της άλλαξε ριζικά και αποφάσισε ότι δεν θέλει να μείνει με δεμένα τα χέρια. Ονειρεύτηκε να βοηθήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με την ίδια. Τώρα λοιπόν αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα, καθώς δημιούργησε το WonderMind.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία απευθύνεται σε όσους βιώνουν αντίστοιχες δυσκολίες. Στοχεύει στην απενοχοποίηση της ψυχικής υγείας, αφού πολλές φορές τα άτομα που μιλούν για αυτά τα ζητήματα στιγματίζονται. Η μητέρα της, Mandy Teefy και η Daniella Pierson αποτελούν τις βασικές συνεργάτιδές της σε αυτό το επαγγελματικό εγχείρημα.

“Η ιστοσελίδα απευθύνεται σε οποιονδήποτε συναισθηματικό άνθρωπο, που θέλει να νιώθει ότι τον καταλαβαίνουν, τον αγαπούν και νοιάζονται για εκείνον”, δήλωσε η Daniella.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Μολονότι η Selena Gomez απέχει από το διαδίκτυο, δημιούργησε την online κοινότητα γι’ αυτούς που το έχουν ανάγκη. Η βοήθεια που θα τους προσφέρεται θα είναι έτσι πιο άμεση.

“Δεν είμαι στο διαδίκτυο εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Άλλαξε εντελώς την ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη, πιο παρούσα. Συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Με κάνει να νιώθω κανονική”, εξήγησε η σταρ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Good Morning America.

“Το να κάνω διάλειμμα από τα social media ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει για την ψυχική υγεία μου. Δημιούργησα ένα σύστημα, με το οποίο δεν έχω τους κωδικούς για κανέναν από τους λογαριασμούς μου. Με αυτόν τον τρόπο, όλο το μίσος και η σύγκριση εξαφανίζονται μόλις αφήνω το τηλέφωνό μου κάτω”, είχε αναφέρει παλιότερα στο InStyle.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

πηγή: InStyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ