Γυάλινο μουσικό θέατρο: Παράταση για το 90’s πάρτυ με Ρακιντζή, Αρβανίτη και Βόσσου

Τα 90’s είναι εδώ και το Γυάλινο μουσικό θέατρο τα τιμά με τον καλύτερο τρόπο. Μιχάλης Ρακιντζής, Σοφία Αρβανίτη και Σοφία Βόσσου συνεχίζουν δυναμικά το μουσικό τους ταξίδι.

Της Νάντιας Ρηγάτου 

Η παράταση του συγκεκριμένου σχήματος δεν αποτελεί έκπληξη για όποιον είχε βρεθεί ένα από τα προηγούμενα Σάββατα στο Γυάλινο μουσικό θέατρο.
Μιχάλης Ρακιντζής, Σοφία Αρβανίτη και Σοφία Βόσσου, τ
ρεις καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία ο καθένας, με αξιοζήλευτη ενέργεια επί σκηνής καταργούν το χρόνο και ξεσηκώνουν το κοινό.

Ανάμεσα σε όσους χορεύουν όρθιοι και τραγουδούν, 25άρηδες που δεν είχαν καν γεννηθεί αλλά διασκέδάζουν με τη ψυχή τους και μεγαλύτεροι που γιορτάζουν τις αναμνήσεις τους.

Το μουσικό ταξίδι στη δεκαετία του 90 αλλάζει μέρα. Αντί για Σάββατο θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή από τις 24 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για το πιο anti-aging πρόγραμμα που ενώνει γενιές με σπουδαία τραγούδια που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.

Μιχάλης Ρακιντζής, Σοφία Αρβανίτη και Σοφία Βόσσου μοιράζονται για πρώτη φορά την ίδια σκηνή. Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη και το πάρτυ ξεκινά.

«Mωρό μου Φάλτσο», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Φιλαράκι», «Μες τα δυο της μάτια»,«Κάνε μια ευχή», «Μόνη περπατώ», «Άνοιξη», «Πεθαίνω στην ερημιά», «Η καρδιά μου»,«Εγώ και ο Πουφ» συνθέτουν μια μουσική παράσταση με ενορχηστρώσεις που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Μιχάλης Ρακιντζής και όπως φαίνεται το κοινό χρόνια τώρα τον εμπιστεύεται και τον ακολουθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ