Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Της Κορύνας Μανταγάρη

Δύο εβδομάδες μετά τον πολιτικό γάμο τους στη Μύκονο, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έμαθαν πως το μωρό που περιμένουν είναι κορίτσι, κάτι που τους γέμισε χαρά.

Ο γιος του αξέχαστου ερμηνευτή Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, αφού έχει ήδη ένα γιο από τον πρώτο του γάμο, μίλησε αποκλειστικά στη Realife: «Οι ωραίοι άνδρες κάνουν και κόρες! Δεν μπορώ να είμαι πιο ευτυχισμένος στη ζωή μου, ο Θεός μάς έστειλε ένα παιδί!». Συγκινημένος αναφέρεται στην απόφαση που πήρε μαζί με τη σύζυγό του, Ελένη, να δώσει στο μωρό το όνομα της πολυαγαπημένης μητέρας του Μεταξίας, την οποία ο τραγουδιστής έχασε τον Σεπτέμβριο του 2019 μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. «Εκτός από τον Γρηγόρη, θα έχουμε και τη Μεταξία μας, θα ακούγονται και πάλι τα δύο ονόματα στο σπίτι! Τα παιδιά είναι ευλογία!».

Ενθουσιασμένος για την άφιξη του νέου μέλους είναι και ο 13χρονος γιος του ερμηνευτή, που έχει πάρει το όνομα του παππού αλλά και του πατέρα του. «Ο Γρηγόρης ανυπομονεί για τη μικρή του αδελφή! Μας λέει ότι θα γίνει ο αυστηρός μεγάλος αδερφός!»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη, μετά από δύο αναβολές λόγω COVID-19, παντρεύτηκαν στις 15 Ιουλίου στο Νησί των Ανέμων με πολιτικό γάμο, τον οποίο τέλεσε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, με κουμπάρους και μάρτυρες τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και τη βουλευτή της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού. Αυτό το διάστημα το ζευγάρι βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική. «Μαζί μας είναι και ο κουμπάρος μας Δημήτρης Θεοδώρου, ο οποίος θα είναι και ο νονός της κόρης μας, την οποία περιμένουμε να την κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τον Δεκέμβριο. Θα είναι, μετά από πολύ καιρό, τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου», λέει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο ερμηνευτής, ο οποίος ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του, δεν διστάζει να εκφράσει την αγωνία του για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του τραγουδιού λόγω της πανδημίας. «Η προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου εμφάνισή μου στη Μύκονο αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο. Εμβολιαστήκαμε για να βρούμε την ελευθερία μας και δεν έχουμε πάρει τη ζωή μας πίσω. Το κράτος πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα και να έχουμε πίσω τη ζωή μας. Όπως και να το κάνουμε, οι εμβολιασμένοι πήραν ένα ρίσκο και αυτό θα πρέπει το κράτος να το λάβει σοβαρά υπόψη», λέει στην «R».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ