Παντρεύτηκε στη Μύκονο ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης – ΒΙΝΤΕΟ

Γάμος στη Μύκονο για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την Ελένη Τσιριγκάκη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου στο νησί των ανέμων, που είναι ο τόπος καταγωγής της νύφης.

Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο του νησιού παρουσία των μαρτύρων, οι οποίοι θα είναι και κουμπάροι στον θρησκευτικό τους γάμο που αναβλήθηκε για του χρόνου λόγω κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το MykonosLive TV, ο θρησκευτικός γάμος θα τελεστεί στην Αθήνα, μαζί με την βάφτιση του μωρού τους, με κουμπάρους τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και την βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Θεοδώρου θα είναι και ο νονός του παιδιού τους.

Η Ελένη Τσιριγκάκη, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της επέλεξε νυφικό του οίκου Fedra δια χειρός της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του. Στο πλευρό τους, ο γιος του Γρηγόρη και η κόρη της Ελένης που δηλώνουν τρισευτυχισμένοι, που θα αποκτήσουν αδελφάκι, οι γονείς της νύφης και λίγα άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον. Μετά την τελετή, ακολούθησε γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο, με το μενού να περιλαμβάνει, αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει στην παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ