Γουίλ Σμιθ – Κρις Ροκ: Πρόταση 30 εκατ. δολ. για να λύσουν τις διαφορές τους στο… ρινγκ

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ σόκαρε και δίχασε τους καλλιτέχνες που έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους είτε στον έναν καλλιτέχνη είτε στον άλλον.

Ο διοργανωτής αγώνων πυγμαχίας Τζέικ Πολ προσέφερε από 15 εκατ. δολάρια στον Γουίλ Σμιθ και τον Κρις Ροκ, συνολικά 30 εκατ. δολάρια για να ανέβουν στο ρινγκ και να… διευθετήσουν τις όποιες διαφορές τους μετά το επικό χαστούκι.

“Έχω 15 εκατ. δολάρια για τον Γουίλ Σμιθ και 15 εκατ. δολάρια για τον Κρις Ροκ. Ας το κάνουμε τον Αύγουστο. Κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο του εκπροσώπου μποξ του Γουίλ Σμιθ όσο το δυνατό το γρηγορότερο” έγραψε ο  Πολ, που διευθύνει την εταιρεία Most Valuable Promotions, στο Twitter.

O Ροκ δεν θα καταθέσει μήνυση κατά του Σμιθ, ο οποίος στην ευχαριστήρια ομιλία του για το Όσκαρ, το οποίο κέρδισε λεπτά μετά το περιστατικό, δεν απολογήθηκε στον κωμικό ηθοποιό για το χαστούκι του. Η διοργανώτρια Αρχή ανέφερε ότι άρχισε έρευνα για το επεισόδιο.

Τα τελευταία χρόνια οι αγώνες πυγμαχίας ανάμεσα σε διάσημους έχουν γίνει μόδα. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι πιθανότητες να διοργανωθεί αγώνας ανάμεσα στον 53χρονο Σμιθ και τον 57χρονο Ροκ είναι πολλές. Ο Γουίλ Σμιθ, ο οποίος το 2001 υποδύθηκε τον θρυλικό πυγμάχο Μοχάμεντ Άλι στη βιογραφική ταινία «Ali», θα είχε μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του κωμικού όσον αφορά στην ηλικία, στο ύψος και το βάρος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ