Όσκαρ 2022: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Η πιο δυνατή στιγμή των Όσκαρ ήταν αυτή που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ, μία στιγμή που προκάλεσε σάλο και σόκαρε τους παριστάμενους στην τελετή απονομής των βραβείων όσο και τους τηλεθεατές.

Ο Κρις Ροκ παρουσίαζε μία κατηγορία των Όσκαρ όταν έκανε ένα αστείο για τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία “Η μέθοδος Γουίλιαμς”.

“Τζέιντα, σ’ αγαπώ, το “G.I. Jane 2” σε περιμένει” είπε αστειευόμενος κάνοντας αναφορά στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997. Αυτή η ατάκα, όμως, εξόργισε τον Γουίλ Σμιθ καθώς η γυναίκα του έχει δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας που έχει, το οποίο οδηγεί στην απώλεια μαλλιών.
Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ. Επιστρέφοντας στη θέση του ακούγεται να λέει “μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο στόμα σου”. “Φίλε, ήταν ένα αστείο τύπου “GI Jane”!” αντέδρασε ξαφνιασμένος ο Κρις Ροκ με τον Σμιθ να επαναλαμβάνει: “Μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο στόμα σου!”.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε ότι πάσχει από γυροειδή αλωπεκία, μία αυτοάνοση διαταραχή, που προκαλεί έντονη τριχόπτωση έως και ολική απώλεια μαλλιών.

Η πρώτη αντίδραση της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Σήμερα, στην πρώτη της αντίδραση στο περιστατικό η ηθοποιός έκανε ανάρτηση στο Instagram και σχολίασε τα όσα συνέβησαν. Μάλιστα, αρκέστηκε να πει μόνο μία φράση θέλοντας να θέσει τέλος στο… δράμα.
«Αυτή είναι ώρα για θεραπεία και εγώ είμαι εδώ γι’ αυτό», έγραψε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Η ανάρτησή της μέσα σε δύο ώρες έχει περισσότερα από 70.000 like με τους ακολούθους της να εκφράζουν την απόλυτη στήριξή τους.

Η συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο λίγο αργότερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ