Θάνος Τζήμερος: “Ψήθηκε…” – Η ανάρτηση για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που δρομολογεί εξελίξεις

«Πυρετός» διεργασιών στα δεξιά της ΝΔ. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ανακοινώσει την ίδρυση πολιτικής κίνησης στις 5 Απριλίου, ενώ λίγες ώρες μετά ήρθε το σχόλιο του Θάνου Τζήμερου που επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι ανοίγει ο δρόμος για τη συνεργασία του με τον ανεξάρτητο βουλευτή. 

 

 

Ήδη η σύμπραξη της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη με τη Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου, με το όνομα «Δημιουργία», κατά πολλούς θεωρήθηκε ως «βάση» για μια ευρύτερη συσπείρωση. Η κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την ίδρυση του φορέα “Εθνική Συμφωνία”, αναμένεται να δρομολογήσει περαιτέρω εξελίξεις στον χώρο, δεξιά της ΝΔ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναμένεται να απευθύνει προσκλητήριο σε όλους τους φιλελεύθερους συντηρητικούς πατριώτες. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος, καθώς και πρώην στελέχη της ΝΔ, όπως ο Νίκος Καραχάλιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διεγράφη τον περασμένο Οκτώβριο  από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ εξαιτίας της σύγκρουσής του με τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ στη Βουλή για το εμφυλιοπολεμικό παρελθόν της χώρας και τα γεγονότα στον Γράμμο και το Βίτσι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ