Disney Plus: Πότε έρχεται στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει η συνδρομή – Όλες οι λεπτομέρειες

Από τον Ιανουάριο γνωρίζαμε ότι το Disney Plus βρίσκεται καθοδόν προς τη χώρα μας.  Τώρα, όμως, η Disney επιβεβαίωσε και την ημέρα που θα λανσαριστεί στην αγορά.

Το Disney Plus στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Ιουνίου 2022, όπως ανέφερε η Disney στην ανακοίνωσή της για την ευρύτερη επέκταση της streaming υπηρεσίας της .

Πόσο θα κοστίζει η συνδρομή στο Disney Plus

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα unboxholics το κόστος του πακέτου του Disney Plus θα ανέρχεται στα 8,99 ευρώ τον μήνα, ενώ η ετήσια συνδρομή θα είναι 89,99 ευρώ. Η κάθε συνδρομή επιτρέπει τη θέαση τεσσάρων streams ταυτοχρόνως σε ισάριθμες διαφορετικές συσκευές, 4K HDR ανάλυση, IMAX εκδόσεις επιλεγμένων τίτλων, καθώς και απεριόριστα κατεβάσματα περιεχομένου σε έως και 10 συσκευές.

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την έλευση του Disney+ στην Ελλάδα, το οποίο θα καταφθάσει με την πλούσια ταινιοθήκη της Disney, με τίτλους όπως “Encanto”, “Cruella”, “Free Guy” και “Luca”, της Marvel, της Lucasfilm καθώς και των σειρών τους, όπως τα “The Mandalorian”, “Obi-Wan Kenobi”, “Moon Knight”, Hawkeye και άλλα πολλά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ