GNTM 4 – Τελικός: Xαμός μεταξύ Κυβέλης και Κωνσταντίνου – “Με αποκάλεσε ιερόδουλη”

Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ λίγες ώρες πριν τον τελικό του GNTM 4. Τα αίματα “άναψαν”, όταν οι τέσσερις κριτές ρώτησαν την Κυβέλη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο, που στάθηκαν μπροστά τους, πώς αισθάνονται τώρα που στη βίλα ήταν οι τρεις τους.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα είπαν ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους. Η Όλγα διευκρίνισε μάλιστα, ότι ακόμα και με την Κυβέλη είναι καλύτερα τα πράγματα, λέγοντας ότι ” πολλές φορές κάθονται και όλοι μαζί στο σαλόνι και συζητούν”.

Τότε ήταν που επενέβη η Κυβέλη, υποστηρίζοντας ότι δεν ισχύουν αυτά που λέει η Όλγα, καθώς μετά τις πρώτες βαθμολογίες στις οποίες προηγείται η Κυβέλη, η συμπεριφορά των άλλων δύο παικτών άλλαξε. “Άλλαξαν κάπως τα πράγματα, έγινε όλο λίγο πιο άβολο”, είπε χαρακτηριστικά on camera.

Οι κριτές την ρώτησαν αν αυτό προέκυψε γιατί εκείνη είναι στην πρώτη θέση για την ώρα και ο Κωνσταντίνος απάντησε ότι δεν είναι αυτό, καθώς είναι κάτι που ανατρέπεται εύκολα, αλλά το γεγονός ότι η Κυβέλη σχολιάζει αρνητικά τον ίδιο, συγκεκριμένα όταν είναι μπροστά οι κριτές.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος δήλωσε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού η Κυβέλη έχει πει άσχημα πράγματα για εκείνον και η Κυβέλη τον ρώτησε να της πει πότε ακριβώς συνέβη αυτό.

Μάλιστα, η Κυβέλη είπε ότι άκουσε τον Κωνσταντίνο να μιλάει άσχημα για εκείνη σε κάποια ξεσπάσματά του. Ωστόσο, απέφυγε να αναφέρει μπροστά στους κριτές πως την είχε αποκαλέσει.

Μιλώντας όμως στις κάμερες δήλωσε: «Μέσα στον πανικό και σε όλο αυτό ο Κωνσταντίνος με αποκάλεσε ιερόδουλη. Εγώ αυτό χρειαζόμουν δε χρειαζόμουν κάτι άλλο. Δεν το συζήτησα ποτέ με τα παιδιά, δεν υπήρχε λόγος. Κράτησα την απόστασή μου και τη θετική μου ενέργεια γιατί τη χρειάζομαι για τον τελικό».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με την ένταση ανάμεσα στους φιναλίστ του GNTM 4

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ