Γιώργος Μαζωνάκης: Τραβάει βίντεο ενώ οδηγεί μηχανάκι και οι θαυμαστές του ξεσπούν στο Instagram – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή κριτική δέχεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, τις τελευταίες ώρες, με αφορμή ένα βίντεο που έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που τραβάει συχνά τα βλέμματα πάνω του, είναι αγαπητός και σπάνια δέχεται κριτική. Ωστόσο, αυτή την φορά οι followers στο Ιnstagram αντέδρασαν με το εν λόγω βίντεο εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους.

Ειδικότερα, στο βίντεο που ανήρτησε χθες (11/7) ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται να οδηγεί μηχανάκι και ταυτόχρονα να τραγουδάει το νέο του σινγκλ «Όλα μου τα θέλω».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε με με την μπροστινή κάμερα του κινητού του ο καλλιτέχνης στο μηχανάκι υπάρχει και συνοδηγός, το πρόσωπο της οποίας δεν φαίνεται.

Τόσο η κίνηση του τραγουδιστή να κρατάει ένα κινητό και να ασχολείται μαζί του ενώ οδηγεί, όσο και το γεγονός πως η συνοδηγός του δεν φοράει κράνος, προκάλεσε την αντίδραση μερίδας του κοινού, η οποία και τον κατέκρινε.

«Αυτό είναι επικίνδυνο, παρακαλώ μην προωθείτε τέτοια πρότυπα οδήγησης» γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος τονίζει πως: «Απαγορεύεται αυτό που κάνεις, η κοπέλα χωρίς κράνος, επικίνδυνη οδήγηση για μια ανάρτηση στο Ιnstagram».

«Και η από πίσω δε φοράει κράνος, ωραία πρότυπα» σημειώνει ακόμα ένας χρήστης.

«Βέσπα και video καλά θα πάει αυτό!! Αλλά ξέχασα είσαι ο Μαζώ… Ελλάς το μεγαλείο σου…», σχολιάζει άλλος.

Δείτε το Βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ