Το βίντεο με τον 89χρονο ομογενή που έκανε το TikTok να κλαίει – Ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ομογενή ηλικιωμένου, ο οποίος κατάφερε σε ηλικία 89 ετών να έρθει φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά του και να δει έτσι την χώρα, όπου γεννήθηκαν οι γονείς του. Την ιστορία του έκανε γνωστή η εγγονή του με ένα βίντεο στο TikTok που μετρά σχεδόν 1 εκατ. views.

Στη λεζάντα του βίντεο η Άννα γράφει: «Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω με την αγνή χαρά και υπερηφάνεια του». Ενώ ορισμένα πλάνα έχουν συνοδευτεί με τις λεζάντες «Αγνή ευτυχία» και «Σε αγαπάμε παππού».

Ο γλυκύτατος 89χρονος καθ’ όλη την διάρκεια του βίντεο φαίνεται να είναι πλημμυρισμένος από χαρά για το γεγονός πως κατάφερε να έρθει στην χώρα από την οποία κατάγεται. Ανάμεσα σε άλλα τον βλέπουμε να επισκέπτεται την Ακρόπολη, να προσκυνά σε εκκλησίες, να χορεύει τόσο ζεϊμπέκικο, όσο και παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, ενώ επισκέπτεται ελληνικά νησιά. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η Άννα μέσω τον hashtag που έχει χρησιμοποιήσει, ο παππούς της επέλεξε να περάσει μέρος των διακοπών του στην Μύκονο και την Σαντορίνη.

Δάκρυα στα μάτια φέρνει η στιγμή, που ο παππούς εμφανώς χαρούμενος και περήφανος κρατά την ελληνική σημαία.

Το βίντεο από τις 14 Ιουνίου, όταν και δημοσιεύτηκε, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές.

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride 🥹🥹🥹🥹🇬🇷🇬🇷 #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai – Elli Kokkinou & Foivos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ