Νικόλ Κίντμαν: Έδειξε τους κοιλιακούς της σε πρεμιέρα και εντυπωσίασε

Η Νικόλ Κίντμαν απέδειξε για άλλη μία φορά πως ο χρόνος δεν την αγγίζει. Η 56χρονη σταρ του Χόλιγουντ γνωρίζει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της σειράς Special Ops: Lioness που διοργανώθηκε από την Paramount+ και το Vanity Fair το βράδυ της Τρίτης και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Νικόλ Κίντμαν επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μακρύ φόρεμα το οποίο άφηνε ακάλυπτο τους γυμνασμένους της κοιλιακούς. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το λουκ της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, διάφανα βραδινά γάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ενώ κράτησε αρκετά απλό το μακιγιάζ της.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η Ζόε Σαλντάνα, η οποία μοιράστηκε και την σκηνή με την Κίντμαν προκειμένου να μιλήσουν για την σειρά. Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν και έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για την προώθηση της δουλειάς τους. Μάλιστα πριν από λίγες ώρες η Νικόλ Κίντμαν ανέβασε κάποιες κοινές της φωτογραφίες με την Σαλντάνα, στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, γράφοντας στην λεζάντα: «Σε περιοδεία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ