Αντιδράσεις για το κόστος της νέας παιδικής χαράς του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Γουίνδσορ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον άνοιξαν στο κοινό μια παιδική χαρά την Τρίτη (11/7) στο Windsor Great Park στην Αγγλία, αλλά δεν έτυχε της θερμής υποδοχής που ήλπιζαν. Είναι γνωστό ως Adventure Play, βρίσκεται στα σύνορα του Berkshire και του Surrey, και ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν επιτρέπουν σε κανέναν να μπει.

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε την δυσάρεστη συνήθεια του πρίγκιπα Ουίλιαμ – «Είναι εφιάλτης»

Αντίθετα, χρεώνουν τους γονείς £12 (ή 15,50 δολάρια) με παιδιά κάτω των 2 ετών για να έχουν την ευκαιρία τα παιδιά τους να παίξουν στο πάρκο. Το πάρκο περιλαμβάνει πολλές ξύλινες καλύβες, υπερυψωμένους διαδρόμους και τσουλήθρες.

Και για κάθε παιδί ηλικίας 2 έως 15 ετών, κοστίζει ακόμη περισσότερο να παίξει εκεί — συγκεκριμένα, 16 £ (ή 20,60 δολάρια).

Νέο βιβλίο «βόμβα»: Ο ρόλος της Κέιτ και του Ουίλιαμ στην αυστηρή ανακοίνωση του Παλατιού για Χάρι – Μέγκαν

Οι γονείς επέκριναν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ως αδιάφορα για το κακό οικονομικό κλίμα που μαστίζει τη χώρα αυτή τη στιγμή. Πολλοί Βρετανοί αγωνίζονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους εδώ και μήνες λόγω του υψηλού πληθωρισμού και των αυξανόμενων επιτοκίων που προκαλούν τις τιμές των σούπερ μάρκετ και τα στεγαστικά δάνεια να αυξάνονται.

Αποκαλύφθηκε ο μισθός του πρίγκιπα Ουίλιαμ

«Υπάρχει μια κρίση κόστους ζωής, δείτε τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή», σχολίασε ένα άτομο στο Instagram κάτω από την ανάρτηση.

Ένας άλλος χαρακτήρισε το πόσο που χρεώνουν ως «εντελώς άσεμνο». Και αν αυτό δεν είναι το χειρότερο, αυτή η σημαντική χρέωση καλύπτει μία συνεδρία, η οποία διαρκεί μόνο δύο ώρες. «Πώς θα μπορούσατε να το κάνετε τόσο λάθος;» πρόσθεσε η Hannah Brudenell.

“Όποιος ανέδειξε/ενέκρινε αυτή τη δομή τιμολόγησης χρειάζεται έλεγχο πραγματικότητας και προφανώς δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο για τα παιδιά από οικογένειες που αγωνίζονται”, έγραψε ένας άλλος.

«Γιατί οι γονείς χρεώνονται 12 £ για την είσοδο σε μια παιδική χαρά;» σημείωσε άλλος ανήσυχος γονέας. «Ναι, είναι ένα όμορφα χτισμένο, αλλά δεν πρόκειται να το πληρώσω. Και μόνο για δύο ώρες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ