Νταμιάνο Νταβίντ: Η «καυτή» φωτογραφία του frontman των Maneskin στο Instagram και ο… Νίκος Βέρτης

Φανατικούς θαυμαστές στην Ελλάδα έχουν ο Νταμιάνο Νταβίντ και οι Maneskin με τον frontman του ιταλικού συγκροτήματος να δείχνει την αγάπη του για την χώρα μας αλλά και τους καλλιτέχνες της.

Ο γάμος των Maneskin: Τα μέλη του συγκροτήματος παντρεύτηκαν… μεταξύ τους

Αυτή τη φορά με μία ιστορία στο Instagram ο Νταμιάνο των Maneskin έδειξε με τον δικό του τρόπο την αγάπη του για την ελληνική μουσική, καθώς ανέβασε από το Spotify την επιτυχία του Νίκου Βέρτη «Αν είσαι ένα αστέρι» προσθέτοντας μάλιστα στο συγκεκριμένο Insta story ένα emoji με την ελληνική σημαία και μία κόκκινη καρδιά.

Το story του στο Instagram

Χαμός με τους Maneskin – Έσπασαν κιθάρες στη σκηνή και εξαγρίωσαν τα social media

Ωστόσο, ο παραπάνω δεν είναι ο μόνος λόγος που ο frontman της μπάντας που κέρδισε την Eurovision 2021 προκάλεσε τις αντιδράσεις των θαυμαστών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Νταμιάνο Νταβίντ επέλεξε να φωτογραφηθεί μπροστά από καθρέφτη ολόγυμνος με μία πετσέτα μόνο να καλύπτει τα απόκρυφα σημεία του.

Maneskin: Θεατής διέκοψε την συναυλία κι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του – ΒΙΝΤΕΟ

«Just to be annoying», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram. Φυσικά οι γυναίκες θαυμάστριές του δεν ενοχλήθηκαν καθόλου και έτσι τα σχόλια έπεσαν “βροχή”.

Δείτε την φωτογραφία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ