Χαμός με τους Maneskin – Έσπασαν κιθάρες στη σκηνή και εξαγρίωσαν τα social media

Διαμάχη στα social media ξέσπασε για την επιλογή των Maneskin να καταστρέψουν τις κιθάρες τους στο τέλος της συναυλίας στο Λας Βέγκας, που σήμανε τη λήξη της περιοδείας του συγκροτήματος στις ΗΠΑ.

Maneskin: Θεατής διέκοψε την συναυλία κι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του – ΒΙΝΤΕΟ

Τα μέλη του ιταλικού γκρουπ που κατέκτησε την Eurovision και στη συνέχεια όλον τον κόσμο, δημοσίευσαν βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram. Όμως τα σχόλια έπεσαν “βροχή”, αναγκάζοντας τους Maneskin να γράψουν πως «Αυτό δεν ήταν καθόλου αναμενόμενο και ίσως υπερβάλαμε λίγο, αλλά μας άρεσε».


«Εκτός από το χάος και την καταστροφή στο Λας Βέγκας, το ταξίδι μας στη Βόρεια Αμερική μόλις τελείωσε και ήδη μας λείπουν τα πάντα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με τον χρόνο που περάσαμε μαζί σας και την αγάπη που μας δείξατε. Η ενέργεια που φέρατε σε κάθε συναυλία έκανε αυτή την περιοδεία απλά αξέχαστη. Μετράμε τις μέρες μέχρι να επιστρέψουμε. Σας αγαπάμε, σας ευχαριστούμε» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ωστόσο, σε πολλούς θαυμαστές δεν άρεσε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγόρησαν το συγκρότημα ότι έκανε μια «αναχρονιστική χειρονομία». Άλλοι μίλησαν για «μια ηλίθια επίδειξη» και ότι ξέχασαν από πού προέρχονται. Επίσης, κάποιοι χρήστες των social media ανέφεραν ότι αυτή η κίνηση έδωσε «ένα χαστούκι στο πρόσωπο σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα όργανο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ