Μουντιάλ 2022: «Μεθυσμένη» η Αργεντινή – Θερμή υποδοχή των παικτών με τραγούδια και σημαίες

«Μεθυσμένη» είναι η Αργεντινή για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Μέσι και η παρέα του επέστρεψαν στην πατρίδα τους κρατώντας το τρόπαιο του Μουντιάλ μετά την επική νίκη επί της Γαλλίας και οι δρόμοι γύρω από το αεροδρόμιο «πλημμύρισαν» με κόσμο.

LIVE εικόνα από την μυθική υποδοχή της Αργεντινής – Παροξυσμός στο Μπουένος Άιρες για τους πρωταθλητές κόσμου

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρώτος που βγήκε από το αεροπλάνο, κρατώντας το χρυσό τρόπαιο ψηλά ακολουθούμενος από τους συμπαίκτες του. Κόκκινο χαλί είχε απλωθεί στο αεροδρόμιο κατά την υποδοχή, ενώ δημοσιογράφοι, πολιτικοί αλλά και η μπάντα έδωσαν ηχηρό «παρών».

Καθώς το λεωφορείο της ομάδας έφευγε από το αεροδρόμιο, φίλαθλοι, πολλοί από τους οποίους ήταν ντυμένοι στα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, με μπλε και λευκά, ζητωκραύγαζαν.

Αργεντινή - Μουντιάλ 2022

Βίντεο δείχνουν το λεωφορείο να κινείται αργά πίσω από οχήματα της Αστυνομίας, περικυκλωμένο από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που κυμάτιζαν τη σημαία της Αργεντινής και άναβαν κροτίδες κάνοντας τη νύχτα  μέρα.

Μουντιάλ 2022

Οι συγκεντρωμένοι τραγουδούσαν και χόρευαν ενώ οι παίκτες στην οροφή του λεωφορείου τραγουδούσαν μαζί τους και ευχαριστούσαν τους υποστηρικτές τους.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ του skynews:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ