Survivor All Star: Το πάρτι του Σάκη Κατσούλη μετά την μεγάλη νίκη

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ (11/7) το πρώτο ελληνικό Survivor All Star και νικητής στέφθηκε ο Σάκης Κατσούλης. Ο παίκτης που είχε κερδίσει το Survivor του 2021, με την αγάπη του κόσμου κατάφερε να νικήσει τον Νίκο Μπάρτζη. Η χαρά των δικών του ανθρώπων, καθώς και των συμπαικτών του με τους οποίους ήταν κοντά, ήταν τεράστια και του ετοίμασαν ένα πάρτι προκειμένου να γιορτάσουν την μεγάλη του νίκη.

Survivor All Star: Η πρόταση γάμου που δεν έδειξαν οι κάμερες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ίδιος κατέφθασε στο μαγαζί, όπου έγινε το πάρτι εν μέσω πανηγυρισμών, κρατώντας το τρόπαιό του. Μάλιστα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέβασε στο instagram προφίλ της το στιγμιότυπο, γράφοντας: «Φέρε μας το τρόπαιο Βεάκη, γεια σου Σάκη, γεια σου Σάκη!!! Είσαι μεγάλος μάγκας!». Story από την ώρα που φθάνει, έκανε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έγραψε: «Νικητής! Δικαίωση! Σου άξιζε! Το πήρες Σάκη! Τα πήρες όλα! Δίκαια, τίμια, άξια! Το κέρδισε άξιος!».

 

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ

Την ίδια στιγμή ο Τάκης Καραγκούνιας έβρεξε τον Σάκη Κατσούλη σε σαμπάνια, για να γιορτάσουν την μεγάλη του νίκη.

 

Survivor All Star: Ο Ατζούν για τους αποβληθέντες – «Μπορεί να παρέβησαν τους κανόνες, αλλά είναι μέσα στην καρδιά μου»

Σάκης Κατσούλης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας, δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους και τραγουδούσαν αγκαλιασμένοι. Ακόμα ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star χόρεψε με “Τα Ριάλια”, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας επιδόθηκε σε ένα ζεϊμπέκικο.

«Πού είσαι Ντάφυ; Ντάφυ που είσαι;»

Την τιμητική του είχε και ο Τριαντάφυλλος, στο πάρτι νίκης του Σάκη Κατσούλη. Οι δύο τους ήταν φίλοι, όμως φαίνεται πως ήρθαν σε ρήξη. Μάλιστα ο τραγουδιστής υποστήριξε ένθερμα τον αντίπαλο, στον τελικό, του Σάκη Κατσούλη, Νίκο Μπάρτζη. Παρ’ ότι λοιπόν ο Τριαντάφυλλος, όπως ήταν φυσικό, δεν πήγε στο πάρτι, τα τραγούδια του διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους. Την αποκάλυψη έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας μέσα από δύο story του στο προσωπικό του προφίλ στο instagram.

Στο πρώτο ακούγεται το τραγούδι του Τριαντάφυλλου “Σε Παίρνω Για Να Σου Πω”, ενώ φαίνεται τόσο η Μαριαλένα να διασκεδάζει με το τραγούδι, όσο και ο Τάκης να ψάχνει τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας: «Πού είσαι Ντάφυ; Ντάφυ που είσαι;». Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει επιλέξει για λεζάντα στο βίντεο να γράψει: «Γιατί δεν είσαι εδώ;», ταγκάροντας επίσης τον Τριαντάφυλλο.

 

Στο δεύτερο βίντεο που είναι αφιερωμένο στον Τριαντάφυλλο, πρωταγωνιστούν οι Σάκης Κατσούλης και Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι τραγουδούν το “Σπάω Τα Ρολόγια”, του τραγουδιστή. Στην λεζάντα ο Σπύρος Μαρτίκας έχει γράψει: «Γιατί λείπεις απ’ αυτούς που σ’ αγαπάνε;», ενώ έχει ταγκάρει και πάλι τον Τριαντάφυλλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ