Survivor All Star: Η πρόταση γάμου που δεν έδειξαν οι κάμερες – ΒΙΝΤΕΟ

Αυλαία έριξε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου το πρώτο εν Ελλάδι Survivor All Star με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται νικητής για δεύτερη φορά.

Η ιστορία έχει δείξει πως οι κακουχίες και οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης κάποιους τους απομακρύνουν και κάποιους άλλους τους φέρνουν πιο κοντά.

Στο Survivor του 2017 για παράδειγμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήρθαν ακόμα πιο κοντά μετά το τέλος του ριάλιτι κι έγιναν επίσημα ζευγάρι τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου.

Στο περσινό Survivor γεννήθηκε ένας νέος έρωτας στο νησί της Καραϊβικής ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ στο ριάλιτι του 2021 άναψε εκ νέου η φλόγα ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, φαινομενικά τα ζευγάρια που μπήκαν στο φετινό Survivor All Star ήταν δύο, αν υπολογίσουμε πως Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν χωρίσει πολύ καιρό πριν από την έναρξη του ριάλιτι.

Τελικά όμως, δεν ήταν μόνο δυο τα ζευγάρια. Μπορεί να περιμέναμε τον Σάκη να κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα ή τον Σπύρο Μαρτίκα στη Βρισηίδα, τελικά όμως ήρθε από αλλού.

Συγκεκριμένα στο live του τελικού είδαμε ανάμεσα στα πολλά βίντεο και αυτό με τους αφανείς ήρωες του Survivor που δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους που εργάζονται στην παραγωγή.

Στο βίντεο αυτό λοιπόν είδαμε τον Παναγιώτη, εργαζόμενο στην παραγωγή του ριάλιτι να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Τα πλάνα ήταν άκρως ρομαντικά αφού μπροστά στα μάτια όλων των συντελεστών και των παικτών ο Παναγιώτης έσκυψε και με έναν πολύ τρυφερό τρόπο πρόσφερε το δαχτυλίδι των αρραβώνων στην καλή του.

Ο Γιώργος Λιανός αμέσως μετά τη προβολή του βίντεο ευχήθηκε στο ζευγάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ