Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Λονδίνο

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά έκαναν πριν από λίγες ημέρες μια κοινή απόδραση στο Λονδίνο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του παρουσιαστή.

Μαρία Αντωνά: «Είπα να υποδεχτώ το φθινόπωρο με νέο look» – Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Στα διαλείμματά του λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε βόλτες στη βροχερή πόλη με την σύντροφό του.

Για μια ακόμη φορά το ζευγάρι δεν θέλησε να «προδώσει» το κοινό του ταξίδι, έκανε όμως αναρτήσεις από τα ίδια μέρη, κάτι που έκανε φανερό πως βρίσκονται μαζί.

Μαρία Αντωνά: Νέες φωτογραφίες από την απόδραση στο Λονδίνο με τον Γιώργο Λιάγκα

Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους

Την Πέμπτη (12/09), η ραδιοφωνική παραγωγός και ενώ έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το Λονδίνο, κρατώντας μια μπλε ομπρέλα. Λίγες ώρες αργότερα και ο παρουσιαστής δημοσίευσε φωτογραφία του έξω από τους γνωστούς κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους με την ίδια ομπρέλα.

Μαρία Αντωνά - Λονδίνο

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Ταξίδι στο εξωτερικό για το ζευγάρι – Οι φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν»

Γιώργος Λιάγκας - Λονδίνο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK