Γιώργος Καπουτζίδης: Η συγκίνηση on air και η αποκάλυψη για την Eurovision

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 11/5 ο Γιώργος Καπουτζίδης,  αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, και τον λόγο που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision.

Eurovision 2023: Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός – Η σειρά εμφάνισης της Ελλάδας

Με το που μπήκε στο πλατό o Γιώργος Καπουτζίδης, η εκπομπή συνδέθηκε με το Λίβερπουλ, και στην οθόνη εμφανίστηκε η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά.

«Θα κλάψω. Είστε υπέροχες, θα κλάψω πραγματικά, συγκινούμαι πολύ. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε. Δεν κρατιέμαι, θέλω να το πω. Μαρία μου, σε αγαπώ πάρα πολύ, μου λείπεις πάρα πολύ, σε σκέφτομαι πολύ. Τζένη μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Σε ευχαριστώ σαν τηλεθεατής γι’ αυτό που άκουσα, γιατί άκουσα έναν άνθρωπο που το κάνει με τόση χαρά αυτό το πράγμα και μου θύμισες τη δικιά μου τη χαρά που είχα κάποτε στη δικιά μου πρώτη χρονιά», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο παρουσιαστής είπε στη συνέχεια: «Και σαν φίλος θέλω να σε ευχαριστήσω επίσης γιατί κατάλαβα ότι η φίλη μου έπεσε σε πολύ καλά χέρια και είναι με έναν άνθρωπο που περνάει πραγματικά καλά. Είμαι διπλά χαρούμενος, διπλά ευχαριστώ!».

«Δεν ζήλεψα, χαίρομαι που έχει πάει η Τζένη εκεί, η χαρά της μου θύμισε τη χαρά που είχα εγώ. Νομίζω ότι ένας λόγος που σταμάτησα να το κάνω είναι γιατί μου έφυγε η χαρά πια, δεν είχα χαρά. Ειδικά πέρυσι ήταν τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία. Είχα χαρά που ήμουν με τη Μαρία μέσα στο μπουθ, αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν…

Ήταν πολύ οδυνηρό, ήταν πολύ δύσκολο. Χαίρομαι γιατί ξαναγύρισα σε αυτό που έκανα κάποτε, που καθόμουν κι έβλεπα χαλαρά είτε στο δωμάτιό μου, είτε με φίλους. Την Τρίτη ήμουν στην Καλαμάτα και το είδα μόνος μου, σήμερα θα το δούμε παρέα, αυτό μου είχε λείψει», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρόσθεσε επίσης: «Δεν το σκέφτομαι για του χρόνου. Χαίρομαι που η δική μου αποχώρηση άνοιξε την πόρτα σε κάποιον να πάει εκεί και να ευχαριστηθεί κάτι τόσο σημαντικό και τόσο ωραίο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ