Γιώργος Χριστοδούλου: “Λύγισε” μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του – Τι είπε για τη “Λάμψη”

Για τον ρόλο του στη «Λάμψη» ως σοφέρ του «Γιάγκου Δράκου» και τον λόγο που έμεινε για έναν μήνα κλεισμένος στο σπίτι, μίλησε ο Γιώργος Χριστοδούλου, ενώ “έσπασε” όταν αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο “έχασε” τον πατέρα του.

«Συναντηθήκαμε τυχαία με τον Νίκο Φώσκολο και μου είπε «θα είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της «Λάμψης». Πάντα κάποιοι μεσολαβούσαν που έπρεπε να βάλουν κάποιον μέσα στο σίριαλ και με έβαλε να κάνω τον σοφέρ του Γιάγκου Δράκου», ανέφερε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα»

«Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που έφυγε από την «Λάμψη» δεν νομίζω να καβάλησα ποτέ το καλάμι, με τίποτα», τόνισε.

Επίσης, αποκάλυψε ένα τηλεφώνημα που περίμενε και το οποίο τον έκανε να μείνει κλεισμένος στο σπίτι. «Περίμενα τηλεφώνημα από την Έλλη Λαμπέτη και δεν βγήκα έναν μήνα από το σπίτι μέχρι να με πάρει», δήλωσε.

Γιώργος Χριστοδούλου

Τι είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου για τον πατέρα του

«Έχω κάνει πολλές δουλειές, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ξυλουργικά, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ένα καλοκαίρι ολόκληρο παίζαμε τη “Στρίγγλα που έγινε αρνάκι και το συγκεκριμένο εκείνο διάστημα, αρρωσταίνει  ο πατέρας μου και έπρεπε να χειρουργηθεί. Χειρουργήθηκε το μεσημέρι, το απόγευμα πήγα και τον είδα, έβηξε λίγο δυνατά και έκλεισε τα μάτια του. Δεν έφυγε, αλλά έμεινε εγκεφαλικά νεκρός», είπε αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

«Έπαιζα εγώ κανονικά, ένα από τα βράδια που πήγα εκεί ήταν μεγάλο το σοκ γιατί πήγα μέσα και ήταν άδειο το κρεβάτι. Ήταν άδειο το κρεβάτι. Και έμεινα εκεί και λέω, “Γιώργο δύναμη τώρα γιατί αύριο έχεις παράσταση”. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν», συμπλήρωσε, με δάκρυα στα μάτια.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Φονιάς», στο θέατρο «Έαρ Βικτωρία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ