Γιώργος Αμούτζας: H αινιγματική απάντηση για τις φήμες περί χωρισμού από την Έλενα Πιερίδου

Έπειτα από μια επιτυχημένη σεζόν που του χάρισε αναγνωρισιμότητα με τον ρόλο του Νικηφόρου στη σειρά «Σασμός», ο Γιώργος Αμούτζας δοκιμάζει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά στην αρχαία τραγωδία, στον «Φιλοκτήτη» του Σοφοκλή ως Νεοπτόλεμος, και μιλά στη Realnews για την ανάγκη να χαράξει τη δική του πορεία.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι θα συνεχίσει στη δραματική σειρά του Alpha και σχολιάζει τη φημολογία για το τέλος της σχέσης του με τη συνάδελφό του Ελενα Πιερίδου.

Της Νίκης Κώτσου

Ξεκινώντας με έναν μίνι απολογισμό, λέει για τη χρονιά που πέρασε. «Κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες, αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία και έχω ήδη κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τίτλος “γιος του Δελλή”. Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα», λέει αναφερόμενος στον πατέρα του, τον επίσης ηθοποιό, Σταύρο Δελλή, ο οποίος μαζί με τον αξέχαστο συνάδελφό του Βασίλη Διαμαντόπουλο ίδρυσε τη δραματική σχολή «Ιασμος».
«Αν είναι ένας άνθρωπος να κάνει κάτι σε έναν χώρο, να το κάνει με την αξία του, να περπατήσει το δύσκολο μονοπάτι και από εκεί και πέρα θα αποδειχθεί μέσα στον χρόνο αν τελικά αξίζει ή όχι», προσθέτει, ενώ παραδέχεται πόσο σημαντικές ήταν οι συμβουλές του πατέρα του: «Σίγουρα ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου για να με προστατέψει και να με συμβουλέψει για τα σωστά “ναι” και τα σωστά “όχι”. Ηταν δίπλα μου για να μου ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική. Δεν χαϊδεύει αυτιά. Αν βρισκόμουν μπροστά σε έναν ορθάνοιχτο00δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα νομίζω ότι δεν θα είχα διάρκεια στον χώρο. Θα τελείωνε αμέσως αυτή η καριέρα».

Σχέσεις αγάπης
Εκτός από το ταλέντο του, ο Γ. Αμούτζας έχει ξεχωρίσει και για την προσωπικότητά του. Αρκετά ανεξάρτητος από νωρίς, μένει μόνος του, δίνει προτεραιότητα στους επαγγελματικούς
του στόχους και απολαμβάνει τη ζωή, χωρίς να βιάζεται να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας.
«Είναι πολύ νωρίς για τέτοια πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ζει στιγμές, εμπειρίες, να προσφέρει και να μοιράζεται όμορφες στιγμές. Μου αρέσει να ζω την καθημερινότητα. Δεν προγραμματίζω το αν θα παντρευτώ ή αν θα κάνω παιδιά. Δεν είναι επαγγελματικό ραντεβού αυτά. Προκύπτουν όταν το ευνοούν και οι συνθήκες. Τώρα, στο ξεκίνημα της καριέρας μου, οι συνθήκες δεν ευδοκιμούν για τη δημιουργία οικογένειας», δηλώνει στην «R».

Οσο για την είδηση περί χωρισμού από την Κύπρια συνάδελφό του Ελ. Πιερίδου, ο ίδιος απέφυγε να μιλήσει συγκεκριμένα: «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρισα, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν το επιδιώκω καθόλου. Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Realnews

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ