Μπέσυ Μάλφα: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ με φόντο την υπέροχη λίμνη Ζαραβίνα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μπέσυ Μάλφα. Η γνωστή ηθοποιός δεν επέλεξε κάποιο κοσμικό νησί, αλλά έναν εναλλακτικό προορισμό. 

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στη μαγευτική Λίμνη Ζαραβίνα στα Ιωάννινα. Από εκεί ανέβασε δύο selfie φωτογραφίες, οι οποίες είναι τελείως φυσικές. Η Μπέσυ Μάλφα ποζάρει χαμογελαστή, χωρίς μακιγιάζ και χωρίς ρετούς.

Η Μπέσυ Μάφλα είναι παντρεμένη εδώ και περίπου 25 χρόνια με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Οι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δύο δίδυμες κόρες, την Όλγα και την Νίκη, και ένα γιο τον Γιάγκο.

Η λίμνη Ζαραβίνα

Η λίμνη Ζαραβίνα(ς), γνωστή και ως Νεζερός ή Νιζερός, είναι φυσική λίμνη, του Νομού Ιωαννίνων και συγκεκριμένα της επαρχίας Πωγωνίου (Κοινότητα Ζαραβίνας) σε υψόμετρο 458 μ. Είναι μία από τις βαθύτερες λίμνες της Ελλάδας με μέγιστο βάθος τα 31,5 μ. ενώ η επιφάνειά της ανέρχεται σε 0,301 τ.χλμ.. Βρίσκεται έναντι της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κακαβιάς και απέχει 45 χλμ. από το κοντινότερο αστικό κέντρο, τα Ιωάννινα και 14 χλμ. από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, ενώ οι πιο κοντινοί οικισμοί είναι τα χωριά Ζαραβίνα σε απόσταση 4 χλμ. και Σιταριά σε απόσταση 5,5 χλμ. Σημείο αναφοράς για την περιοχή τόσο λόγω της φυσικής της ομορφιάς όσο και λόγω της οικολογικής της σημασίας, περιήλθε στο ελληνικό Δημόσιο ύστερα από πολύχρονη δικαστική διαμάχη, μόλις το 2009. Έχει κηρυχθεί ως τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους από τον Αύγουστο του 1983, ενώ αργότερα εντάχθηκε μαζί με το γειτονικό δάσος της Μερόπης, την κοιλάδα του Γορμού ποταμού και το Ωραιόκαστρο, στο ευρωπαϊκό δίκτυο προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος NATURA-2000, με υψηλή μάλιστα προτεραιότητα προστασίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ