Γιώργος Λιανός- Κωνσταντίνα Καραλέξη: Βαπτίζουν την κόρη τους

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη ετοιμάζονται για τη μεγάλη ημέρα της μικρής τους πριγκίπισσας, που θα ονομαστεί και επίσημα Βαλέρια-Ασημίνα τον Σεπτέμβριο.

Της Κορύνας Μαντάγαρη

Mπορεί ο Γιώργος Λιανός να ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό «Survivor», όμως οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν έχουν τέλος. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης και αγαπημένος τραγουδιστής είναι πάτερ φαμίλιας. Εχει μεγάλη αδυναμία στα τέσσερα παιδιά του – τα τρία που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη και τη μόλις 19 μηνών κόρη του, καρπό της σχέσης του με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη. Μάλιστα, τα μεγαλύτερα παιδιά του, Κωνσταντίνος, Ιάσονας και Αριάνα, έχουν μεγάλη αδυναμία στο νέο μωράκι, που έχει γεμίσει χαμόγελα την οικογένειά τους. Ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν μπόρεσε να αποχωριστεί τα παιδιά του ούτε στον Αγιο Δομίνικο. Η σύντροφός του είχε ταξιδέψει με την κορούλα τους στον εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής για να βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ για αρκετές ημέρες ο παρουσιαστής είχε κοντά του και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του. Με συγκίνηση είχε αποκαλύψει τη χαρά του όταν είδε την ολίγων μηνών κόρη του να κάνει τα πρώτα της βήματα. «Ηταν από τις καλύτερες χρονιές, γιατί είχα τη χαρά να δω τη μικρή μου, την τέταρτη στη σειρά, να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Αγιο Δομίνικο, σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ήταν προστατευμένο, είχα άπλα να τρέξει ελεύθερα και να περπατήσει ξυπόλυτη στην άμμο. Ηταν πολύ μεγάλη η χαρά και για εμένα και για τη σύντροφό μου».

Προετοιμασίες

Ο τραγουδιστής έχει ως βασική προτεραιότητα τα παιδιά του και γι’ αυτόν τον λόγο η έναρξη των καλοκαιρινών του διακοπών περιελάμβανε μια απόδραση με τη σύντροφό του και όλα τα παιδιά του στη Σύμη. Με την επιστροφή στην Αθήνα ο παρουσιαστής και η σύντροφός του επισκέφθηκαν το ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Στέλιου Μανωλά για να επιλέξουν το φόρεμα για τη βάπτιση, αλλά και το σύνολο των βαφτιστικών με τα απαραίτητα για το ιερό μυστήριο που θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Realnews», o Γ. Λιανός και η σύντροφός του Κων. Καραλέξη θα πραγματοποιήσουν μόνο τη βάπτιση της κόρης τους, την οποία θα ονομάσουν Βαλέρια-Ασημίνα, χωρίς να έχουν προετοιμαστεί για τον γάμο τους. Αν και οι ίδιοι δεν έχουν ακόμα αποκαλύψει την τοποθεσία, σύμφωνα με πληροφορίες το μυστήριο θα γίνει στην Αττική.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ