Δέσποινα Μοιραράκη: Η ανάρτηση στην πρώτη της ονομαστική εορτή χωρίς τον Γιάννη Κοντούλη

Τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους στα social media έστειλε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Μοιραράκη, με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παναγίας (15/8).  

«Η των πάντων Ελπίς. Παναγιά μου φώτισέ μας και δίνε μας δύναμη να αντέχουμε τα δεινά της ζωής. Χρόνια μας Πολλά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο στόρι που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή επιχειρηματίας, η οποία “έχασε” τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, τον περασμένο Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται πως ο ναύαρχος έδωσε μάχη με τον καρκίνο για περίπου 3 χρόνια, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, με την Δέσποινα Μοιραράκη να βυθίζεται στη θλίψη εξαιτίας της απώλειάς του.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη τον Δεκαπενταύγουστο

Συγκίνηση προκάλεσε και στην τελευταία της ανάρτηση για τον Γιάννη Κοντούλη, στην οποία τον μνημονεύει με λόγια που ραγίζουν καρδιές.

Τέσσερις ημέρες έπειτα από το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του συζύγου της, η Δέσποινα Μοιραράκη δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, στην οποία εμφανίζονται αγκαλιασμένοι, ενώ το στιγμιότυπο συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο αναφέρεται στον Γιάννη Κοντούλη.

Η ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη

“40 μέρες χωρίς Εσένα,
14 χρόνια + 40 μέρες
Μαζί με Εσένα
Με τον αντρούλη μου,
με την αγάπη μου, με τον έρωτα μου,
με τον σύντροφό μου, με τον συνοδοιπόρο μου, με τον συμβουλάτορα μου,
με τον προστάτη μου, με τον φίλο μου,
με την παρεούλα μου,
με τον Γιαννάκη μου,
με την ΖΩΗ μου!
μαζί σε Όλα!

Ευχαριστώ τον Θεό που σε γνώρισα
Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη Ζωή μου”, γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησή της η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία σχεδόν ενάμισι μήνα μετά τον θάνατό του συζύγου της προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της, έχοντας πάντα όμως στη σκέψη της τον Γιάννη Κοντούλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ