Γιάννης Πλούταρχος: Αυτές είναι οι τρεις κόρες του – Η μία πιο όμορφη από την άλλη

O Γιάννης Πλούταρχος εκτός από κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής είναι πάνω απ’ όλα τρυφερός μπαμπάς. Είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του η οποία ανέκαθεν αποτελούσε την απόλυτη προτεραιότητά του.

O Γιάννης Πλούταρχος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια με τη σύζυγό του Μαρία με την οποία έχουν φέρει στον κόσμο πέντε παιδιά. Την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.  Πολλές είναι οι φορές που τα πέντε παιδιά δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα social media. Ένα από αυτά είναι και η φωτογραφία που έβγαλαν τα τρία κορίτσια πριν από λίγες, όταν βρέθηκαν στη Λιβαδειά, τόπος καταγωγής του πατέρα τους.

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν οι τρεις κόρες του Γιάννη Πλούταρχου 

Κόρες Πλούταρχου

Ο Γιώργος Κακοσαίος στα βήματα του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πέντε παιδιά και από αυτά, τα τέσσερα έχουν κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα τους. Ήδη ο γιος του Γιώργος ακολουθεί τα βήματά του αφού και τραγουδά και γράφει τα δικά του τραγούδια. Ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε πει πως δεν δοβήθηκε αν και ήταν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση με τον επιτυχημένο λαϊκό τραγουδιστή.
“Αν δεν είχα την τύχη να είναι ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας μου, σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιο talent show να δείξω τη δουλειά μου” είχε πει ο ίδιος.

Γιώργος Κακοσαίος - Γιάννης Πλούραρχος

Περίπου έναν μήνα πριν κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

 

Πριν από λίγους μήνες ο Γιάννης Πλούταρχος είχε προαναγγείλει συνεργασία με την κόρη του Κατερίνα, αφού είχε ανεβάσει βίντεο μαζί της να τραγουδούν, ενώ στις 30 Ιουνίου κυκλοφόρησε το single τους σε διασκευή δικού του τραγουδιού “Πόσο ωραία μάτια έχεις”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ