Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Πρώτα Χριστούγεννα μαζί

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ετοιμάζονται να περάσουν μαζί τις γιορτινές ημέρες, ακόμα και αν οι καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή δεν τους επιτρέπουν να ταξιδέψουν εκτός Αθήνας.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Χριστούγεννα, γιορτινή διάθεση, χαρούμενες στιγμές και επαγγελματικές υποχρεώσεις συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο για τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα. Ο frontman του συγκροτήματος Melisses ευημερεί τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή, διασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσει αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος θα υποδεχθεί το 2023 μαζί τη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο «GNTM».

Όπως αναφέρει η Realife, oι δυο τους ήρθαν κοντά το προηγούμενο καλοκαίρι και έκτοτε είναι αχώριστοι. Ο Χρήστος Μάστορας θα συνεχίσει να εμφανίζεται και κατά την εορταστική περίοδο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον» και έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία για μια απόδραση εκτός Αθήνας με την αγαπημένη του.

Παρ’ όλα αυτά, δεν θα αποχωριστούν ο ένας τον άλλο, καθώς η Γαρυφαλλιά θα βρίσκεται στο πλευρό του, όπως έγινε και στην πρεμιέρα του αγαπημένου της, όταν διακριτική και πάντα χαρούμενη τον απόλαυσε on stage, αλλά και στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του συγκροτήματος Melisses, την περασμένη Τετάρτη. Και δεν είναι μόνο αυτές οι φορές που το μοντέλο στέκεται διακριτικά δίπλα του, αφού και το περασμένο καλοκαίρι τον ακολούθησε σε όλες σχεδόν τις συναυλίες του.

Exit mobile version