Φώτης Σπύρος για Γιώργο Λαμπάτο: Κι άλλοι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε ο Φώτης Σπύρος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λαμπάτο και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ήταν επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, έχω κάθε χρόνο προτάσεις, μία-δύο τουλάχιστον, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θέλω να επιστρέψω, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος», εξήγησε στην αρχή.

Σχετικά με τον Γιώργο Λαμπάτο είπε: «Ουσιαστικά ο εαυτός μας πρέπει να μας βοηθήσει, εμείς να δούμε τι κάνουμε λάθος και να ζητήσουμε τη λύση μας. Τα θέματα είναι δικά μας και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Είναι ένα ταλαντούχο και πολύ καλό παιδί, γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο;

Υπάρχει ένας λόγος. Κι άλλοι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, πρέπει να δούμε την αλήθεια στα μάτια και να προχωρήσουμε. Νομίζω ότι ο Γιώργος είναι πολύ δυνατό, καλό και ταλαντούχο παιδί και πρέπει να το ξεπεράσει, δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου, μπορεί και μόνος του».

«Νικητής δεν είσαι ποτέ. Όταν έχεις μια εξάρτηση, όπως είχα εγώ με το αλκοόλ, πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, παλεύεις καθημερινά, δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός. Είσαι αλκοολικός, αλλά παλεύεται. Εγώ εφτά χρόνια και τρεις μήνες περίπου έχω να πιω μια σταγόνα.

Δεν έχω πιει καθόλου. Μπορείς να το παλέψεις και μπορείς πραγματικά να φτιάξεις ξανά την ζωή σου αν το θέλεις. Αλλά πρέπει να το θέλεις πολύ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο», σημείωσε αναφερόμενος στο θέμα των εξαρτήσεων.

Σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη απάντησε ότι: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος, ούτε πριν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Είμαι και εγώ πολύ δύσκολος πια. Είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός, μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να μπορούσα να συνεργαστώ μαζί του, αλλά νομίζω ότι θα τσακωνόμασταν».

«Έχω βιώσει κι εγώ άσχημες συμπεριφορές, αλλά τότε ήμουν παιδάκι και το βούλωνα. Έχω φάει και ξύλο πάνω στη σκηνή», περιέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ