Ευγενία Μανωλίδου: Η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου – Τι είπε για την καριέρα της στη μουσική

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

Η μαέστρος αναφέρθηκε στην απόφαση να εμπλακεί στο παρελθόν με την τηλεόραση, εξηγώντας γιατί θεωρεί εκείνη την περίοδο ως ένα διάλειμμα στη ζωή της.

«Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου. Ένα αναγκαίο διάλειμμα όμως. Γιατί περνούσα μια περίοδο πάρα πολύ δύσκολη τότε και όταν ήρθε αυτή η πρόταση από τον ANT1 να εργαστώ για ένα διάστημα, την αποδέχτηκα με ανακούφιση. Η βασική μου ενασχόληση με την τηλεόραση διήρκεσε τρία χρόνια. Μάλιστα δεν ξέρω αν έκανε και καλό στον Άδωνι που ήμουν στην τηλεόραση, αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν κάτι το οποίο ήθελα. Ήταν στην αρχή τότε, δεν ήταν τώρα όπως έχει εξελιχθεί. Μια τριετία πολύ έντονη από την οποία έμαθα και εγώ πολλά πράγματα», είπε η Ευγενία Μανωλίδου.

«Για μένα είχε ημερομηνία λήξης όλο αυτό από την αρχή. Εγώ είχα διάφορα θέματα οικογενειακά, έπρεπε να αντεπεξέλθω, δεν ήθελα ο Άδωνις να χειρίζεται τα δικά μου προβλήματα. Μου έτυχε αυτή η ευκαιρία και ως ευκαιρία την είδα, ευκαιρία ήταν, έμαθα πολλά πράγματα, αλλά δεν ήταν κάτι που θα μπορούσα να κάνω σε όλη τη ζωή μου. Δεν ήταν αυτό το όνειρο μου, δεν σκεφτόμουν πώς θα βγω στην τηλεόραση, προέκυψε και το έκανα», συμπλήρωσε η Ευγενία Μανωλίδου.

Η αγάπη για τη μουσική και η καριέρα

«Τη μουσική δεν την έχω εγκαταλείψει. Έγραφα συμφωνική μουσική, τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό λόγω έλλειψης χρόνου, την χρησιμοποιώ με άλλο τρόπο, έχει γίνει μια παύση όμως. Στο εξωτερικό ακόμα μου ζητούν να κάνω συναυλίες, αλλά δεν μπορώ να αφήσω στη μέση αυτό που έχω ξεκινήσει με την ελληνική αγωγή… Για να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική, μόνο στο εξωτερικό θα μπορούσα να το κάνω…Στην Ελλάδα ενώ έχω κάνει συζητήσεις, πάντα κάτι χαλάει, λόγω της πολιτικής δραστηριότητας του Άδωνι», είπε η Ευγενία Μανωλίδου.

Ο ύπνος και ο… Ρέμος

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρενέβη στην εκπομπή μια παιδική φίλη του Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία κλείνοντας, είπε «Μία ημέρα που δεν θα νυστάζεις, ξέρεις εσύ ποιος από τους δύο, θέλω πολύ να κανονίσουμε να πάμε να χορέψουμε και να περάσουμε πολύ καλά».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον υπουργό Υγείας: Εσύ είσαι υπουργέ αυτός που νυστάζει; για να απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης: «Α, δεν ξέρω, γιατί προσπαθώ να την ψήσω να πάμε μια μέρα στον Ρέμο που θέλω και δεν την έχω ψήσει ακόμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ