Eurovision 2022: Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και το μουσικό κομμάτι που θα ερμηνεύσει

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοίνωσε την Τετάρτη το όνομα της τραγουδίστριας η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, αλλά και το μουσικό κομμάτι που θα ερμηνεύσει, στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision.

Στο συγκεκριμένο event που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Τορίνο στην Ιταλία η χώρα θα εκπροσωπηθεί από την τραγουδίστρια Ανδρομάχη που, όπως αναφέρει η δημοσίευση του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου στα social media, εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει φέρει τον τίτλο “Ela”, το οποίο και δημιούργησε μια ομάδα συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Το τραγούδι “Ela” έχει ήδη δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, ενώ η συμμετοχή της Κύπρου για την φετινή Eurovision παρουσιάστηκε σήμερα Τετάρτη μέσα από την εκπομπή του ΡΙΚ1 “Όλα Στον Αέρα”.

Δείτε την ανάρτηση του ΡΙΚ για την συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2022: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ