Η Ευρυδίκη για την εισβολή στην Κύπρο – “Για πολύ καιρό ξυπνούσα το βράδυ κλαίγοντας από εφιάλτες”

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, η Ευρυδίκη μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από την εισβολή στην Κύπρο, “ανοίγοντας” την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA.

“Ήμουν μόλις 6 ετών όταν έγινε ο πόλεμος στην Κύπρο. Οι εικόνες είναι θολές αλλά υπάρχουν οι μνήμες. Υπάρχουν σαν συναισθήματα, υπάρχει κάτι που με βαραίνει, υπάρχει η πίκρα, υπάρχει ο πόνος. Δεν αλλάζει αυτό όσα χρόνια και αν περάσουν. Θυμάμαι τα βράδια που κρυβόμασταν κάτω από τα κρεβάτια, όταν χτυπούσαν οι σειρήνες και ξεκινούσαν οι βομβαρδισμοί.

Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ξυπνούσα το βράδυ κλαίγοντας από εφιάλτες. Ο πόλεμος είναι ό,τι χειρότερο, ό,τι χειρότερο, είναι φρίκη. Μαζευτήκαμε όλοι στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Λεμεσό. Τα γυναικόπαιδα. Περιμέναμε τους άντρες να επιστρέψουν από τον πόλεμο χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται, αν ζουν, αν είναι καλά” εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στο “Super Κατερίνα”.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Ευρυδίκη τοποθετήθηκε, λέγοντας:

«Το μόνο που μπορώ ίσως να πω είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά σε κάποιους ανθρώπους έχουν και μια άλλη εικόνα που δεν γνωρίζουμε εμείς. Αυτό βέβαια, δεν δικαιολογεί κάτι. Οι άνθρωποι που έχουν σφάλει, που έχουν κάνει εγκλήματα, πρέπει να πληρώνουν» ανέφερε.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε η Ευρυδίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ