MasterChef: Νέα ομαδική δοκιμασία με καλεσμένο τον Ηλία Μαμαλάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο βράδυ της Τρίτης στο MasterChef, αποχώρησε η Αναστασία Ντμιτρούκ, αφήνοντας την ομάδα των “Κόκκινων” με έναν παίκτη λιγότερο. Ωστόσο, ο Χριστόφορος Κατσιάνας, ο οποίος επέστρεψε στον διαγωνισμό ύστερα από την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας, δεν ανήκει ακόμα ούτε στην κόκκινη ούτε στην μπλε ομάδα.

Στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε στο Star οι δυο ομάδες το “ρίχνουν” έξω, αφού θα διαγωνιστούν στη νέα ομαδική δοκιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο. Πρόκειται για την πρώτη εξωτερική δοκιμασία για το MasterChef 2022.

Ο Βασίλης Μπόλλος, ήταν ο νικητής του Tεστ Δημιουργικότητας, κερδίζοντας όχι μόνο τη μόνιμη κάρτα ασυλίας, αλλά και τα πλεονεκτήματα σε αυτή την ομαδική δοκιμασία και είναι εκείνος που καλείται να τα διαχειριστεί.

Η θεματική εβδομάδα συνεχίζεται και οι δυο ομάδες καλούνται να μαγειρέψουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες φαγητών, άμεσα συνδεδεμένες με την παραδοσιακή κουζίνα, παρουσιάζοντας σε κάθε κατηγορία ένα πιάτο στην παραδοσιακή του μορφή και ένα πιάτο σε μια πιο εξελιγμένη γαστρονομική προσέγγιση. Η δοκιμασία απαιτεί γνώση της παράδοσης αλλά και φαντασία, δημιουργικότητα, έμπνευση, για την εξελιγμένη εκδοχή κάθε πιάτου.

Στο γνωστό ριάλιτι, καλεσμένος των τριών κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα είναι ο δημοφιλής γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος θα αξιολογήσει την μαγειρική των παικτών των δύο ομάδων.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου στο MasterChef

Η δήλωση του Ηλία Μαμαλάκη για το MasterChef: Εάν με καλούσαν θα…

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε μιλήσει πέρσι στο περιοδικό “Λοιπόν” και είχε σχολίασε το γεγονός πως δεν πήγε ποτέ ως καλεσμένος στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef.

“Υπάρχουν άνθρωποι εξειδικευμένοι που διαλέγουν τους καλεσμένους. Ειδικά φέτος, όλοι οι καλεσμένοι ήταν της έντεχνης και προχωρημένης κουζίνας, πράγμα το οποίο εγώ δεν είμαι. Ωστόσο οι επιλογές που έκαναν, ήταν εξαιρετικές. Εγώ αν με καλούσαν, θα ζητούσα ένα στιφάδο, ένα παστίτσιο να φτιάξουν, έτσι όπως νομίζουν αυτοί και να διαλέξω εγώ το καλύτερο. Αλλά αυτό δεν παίζει αυτή τη στιγμή” είχε τονίσει.

“Θα πήγαινα ως κριτής στο «MasterChef». Βέβαια η άποψη μου είναι ότι αυτοί οι τρεις κριτές δεν πρέπει να αλλάξουν, μέχρι να σταματήσει αυτή η εκπομπή. Είναι ένα casting εξαιρετικό, τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, τρεις μαγειρικές απόψεις, όπου δίνουν ο καθένας τη δική του οπτική και καταλήγουν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα είναι και πολύ αγαπητοί από τον κόσμο. Δεν έχει λόγο, ο παραγωγός να αλλάξει τους κριτές αυτή τη στιγμή” είχε σημειώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ