Ερασμία Μάνου για Βασίλη Δημάκη: «Το να φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών»

Την απάντησή της στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Δημάκης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έδωσε η Ερασμία Μάνου. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού.

Σε post που έκανε στο προφίλ της στο Facebook, η Ερασμία Μάνου έγραψε: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν που εγκατέλειψα τον άνθρωπό μου, εν μια νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε λεπτό… Έτσι χωρίς κανέναν λόγο! Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκα, έναν άνθρωπο που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και της ύπαρξής μου, έναν άνθρωπο που παντρεύτηκα και ονειρεύτηκα μαζί του μέχρι και τα γεράματά μου…

Μάλιστα… Ωραίο αφήγημα, βασισμένο στην μεγάλη ανοχή μου και στη μεγάλη αντοχή μου στη σιωπή αλλά και στον απέραντο σεβασμό μου για όσα σπουδαία ζήσαμε…

Θα διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και θα τιμήσω τη σχέση αυτή μέχρι τέλους, όπως της αξίζει… Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς νέα σύντροφο στις εννιά του μακαρίτη που λένε. Βλέπετε το να φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών. Λυπάμαι και πονάω πολύ. Τελεία και παύλα».

Ο Βασίλης Δημάκης στη συνέντευξη που προβλήθηκε χθες στον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Πριν κανένα μισάωρο, ήρθε ο κύριος Αθανασίου, υπέγραψα όπου λύθηκε το σύμφωνο με την πρώην σύντροφό μου. Όλα κομπλέ, είναι μια μορφή ελευθερίας. Τα συναισθήματα είναι ανύπαρκτα. Εντάξει, περάσαμε καλά, μια χαρά. Την ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει για εμένα, ελπίζω να με ευχαριστήσει και αυτή, αν θεωρεί ότι έχω κάνει κάτι για αυτή.

Τι άλλο να πω, να είναι καλά. Καλή ζωή να έχει και ό,τι καλύτερο της εύχομαι. Είμαι απόλυτος στις αποφάσεις μου. Μετά από κάποιο χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον, η απόλυτη αδιαφορία…».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Εισέπραξα πολύ ενδιαφέρον και ξαφνικά εν μία νυκτί δεν είχαμε ξανά επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό. Αυτό είναι όλο το θέμα, δεν με πειράζει κάπου όμως, ίσα-ίσα που χίλιες φορές, για φαντάσου να είχα βγει έξω, να είχαμε κάνει ένα παιδί, να είχαμε κάνει οικογένεια και εν μία νυκτί… Τι θα έκανα εγώ;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ